Kusovac: Ne vidite rezultate Opštine Tivat

Kusovac u reagovanju navodi da Opštinu čudi raspored prioriteta tema o kojima se piše, “imajući u vidu stvarni društveni interes naše lokalne zajednice”

2012 pregleda 5 komentar(a)
Kusovac, Foto: Opština Tivat
Kusovac, Foto: Opština Tivat

Gradonačelnik Tivta Siniša Kusovac (DPS) reagovao je na tekst “Vijesti” u kome se navodi da se izrugao kolegama i političkim dostignućima te partije čestitkom koju je uputio na Dan DPS-a 22. juna.

On je u čestitki napisao da je ta partija na „pravom putu“, stavivši poličku poruku pod navodnike i time implicirajući da je DPS-ov put, zapravo, pogrešan.

Kusovac u reagovanju navodi da Opštinu čudi raspored prioriteta tema o kojima se piše, “imajući u vidu stvarni društveni interes naše lokalne zajednice”.

“Kao profesionalcima koji se bave suštinom - unapređenjem kvaliteta života svih Tivćana, čudi nas raspored vaših prioriteta, imajući u vidu stvarni društveni interes naše lokalne zajednice. Slobodni smo da primijetimo da vas uglavnom zaokupljaju minorne teme, koje se, uzgred, najčešće ispostave kao spin političke konkurencije DPS-a, naspram ozbiljnih i nespornih rezultata Opštine Tivat, koji su rijetko predmet vašeg interesovanja,” piše u reagovanju. Kusovac nije objasnio zbog čega je stavio navodnicu čestitiki i da li je to bila omaška.

Bonus video: