Poručuje da će od ponedjeljka početi da radi na rješavanju problema

Divanović tvrdi da je legitimni predsjednik Opštine Budva: Kod mene nema revanšizma

"Radiće svi oni koji žele da rade i imaju korektan odnos prema svojim obavezama. Mene niko ne može da posvađa sa mojim Budvanima, najmanje neki politički lideri koji su to pokušavali. Ja sam Budvani, član autohtone budvanske porodice i to će tako ostati. Ne treba niko Budvu da brani od Nikole Divanovića“

53593 pregleda 1744 reakcija 358 komentar(a)
Nikola Divanović, Foto: Screenshot
Nikola Divanović, Foto: Screenshot
Ažurirano: 27.06.2020. 19:53h

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Divanović tvrdi da je on legitimni predsjednik Opštine Budva, jer je za njega glasala skupštinska većina.

Poručuje da će od ponedjeljka početi da radi na rješavanju problema, obećavajući da neće biti revanšizma, te da svako ko želi da radi ima mjesta u njegovom timu.

„Kod mene nema revanšizma, radiće svi oni koji žele da rade i imaju korektan odnos prema svojim obavezama. Mene niko ne može da posvađa sa mojim Budvanima, najmanje neki politički lideri koji su to pokušavali. Ja sam Budvanin, član autohtone budvanske porodice i to će tako ostati. Ne treba niko Budvu da brani od Nikole Divanovića“, kazao je on.

Navodi da nemam mjesta za slavlje ili euforiju.

„Nemam vremena da slavimo nikakve pobjede, ne doživljavamo to na takav način, prosto treba dati budvi šansi. Budva je stečaju, Budva ne radi tri i po godine i to je ono sa čime se moramo uhvatiti u koštac, a to se može postići samo danonoćnim vriijendim radom, sa dobrim timom. Obećavam da će vrata moga kabineta biti otvorenan za sve Budvane, ljude koji imaju dobre namjere, dobre projekte“, naglasio je Divanović.

On je kazao da će mu priroritet biti saniranje posljedica pandemije, kao i unapređenje društvene zajednice, smanjenju podjela i prevazilažnju krize.

Upitan zbog čega je sjednica zatvorili za javnost, Divanović je kazao da su ispoštivali zakonske propise i mjere NKT-a

„Sala nije imala dovoljno kapaciteta da tamo budu smješteni novinari, a kao kompenzaciju napravljennje službeni video zapis i on će distribuiran medijima“, kazao je on.

Kada je riječ o tome ko će činiti njegov tim, ko su novi sekretari sekretarijata , Divanović je kazao da će od ponedjeljka raditi na stvaranju novog tima.

„Nećemo se voditi uskopartijskim interesima, u našoj politici neće biti otpuštanja ljudi koji su po konkursu zapošljeni“, kazao je Divanović.

To što je druga strana najavila da će doći na posao u ponedjeljak, Divanović je kazao da se zna ko je politička većina u Budvi, a od danas se zna ko je predsjdnik Opštine i ko je predsjdnica Skupštine opštine.

Preporučujemo za Vas