Što bih ja navodno radio za opoziciju, kad to već čini Kusovac

"Dosta sam stranica posvetio uspjehu koji je g. Kusovac postigao u jačanju lokalnih finansija do mjere da može Porto Montenegro častiti sa 5,6 miliona eura novca grada Tivta"

15500 pregleda 37 reakcija 38 komentar(a)
Siniša Luković, Foto: Privatna arhiva
Siniša Luković, Foto: Privatna arhiva

Interes javnosti u novinarskom problematizovanju sada već legendarne čestitke gradonačelnika Tivta dr Siniše Kusovca DPS-u, jeste da sazna da li je predsjednik Opštine otkazao poslušnost sopstvenoj partiji pa se sa njome tako efektno javno izruguje, ili pak, da li je gradonačelnik elementarno nepismena osoba sa dubioznim nivoom poslovne sposobnosti da obnaša tako značajnu javnu funkciju.

Nakon reagovanja g. Kusovca na moj tekst, jasno je da je riječ o ovome drugom.

“Ozbiljni i nesporni rezultati Opštine Tivat“, nisu rijetko, već naprotiv, vrlo često predmet mog novinarskog interesovanja. Dosta sam stranica posvetio uspjehu koji je g. Kusovac postigao u jačanju lokalnih finansija do mjere da može Porto Montenegro častiti sa 5,6 miliona eura novca grada Tivta. Impresioniran sam pisao o stvaranju poželjnog poslovnog okruženja u organima uprave do mjere da zaposlenici Porto Montenegra tamo daju otkaz da bi prešli raditi u Opštinu Tivat, kao i sjajnim rezultatima g. Kusovca u otvaranju više nego dvaput više radnih mjesta u Opštini Tivat nego ih je bilo prije četiri godine, i time smanjenu stope nezaposlenosti u gradu. Kao građanin Tivta ne mogu sakriti svoje zadovoljstvo briljantnim vođenjem grada od aktuelne DPS-SD-HGI uprave - počev od gubitka opštinske imovine od 50 miliona eura u kompleksu aerodroma, preko brojnih savršeno realizovanih investicija poput kanalizacije u Donjoj Lastvi, puta u Cacovu, Vatrogasnog doma u Gradiošnici ili kružnog toka u Kukuljini - pravog spomenika vještini i efikasnosti DPS graditelja, do “zaboravljanja“ skoro 2 miliona eura opštinskog novca u propaloj Atlas banci. Zbog svega ovoga g. Kusovac ne treba da uopšte šalje čestitke opozicionarima - više je nego dovoljno za njih on već učinio u protekle četiri godine.

Bonus video: