DPS: Carević nedostojan sagovornik

"Neprihvatanje činjenice da više nije prvi čovjek opštine, kao i učešće u organizaciji pobune i nasrtaja na naše odbornike, a posebno pokušaj manipulacije građanima Budve, diskvalifikuje ga kao sagovornika DPS-a", saopšteno je iz Demokratske partije socijalista

4124 pregleda 35 reakcija 35 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Građanin Marko Carević, vlasnik preduzeća Carinvest d.o.o, nije dostojan sagovornik niti jednom funkcioneru naše partije, posebno ne Andriji Nikoliću, koji uz poslaničku funkciju obavlja i poslove koordinatora partije za Budvu, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Iako primjećujemo da je za uredništvo Vijesti gospodin Carević i dalje „predsjednik Opštine Budva“, u stvarnom životu on je smijenjen sa te funkcije većinskom voljom odbornika budvanske Skupštine. Neprihvatanje činjenice da više nije prvi čovjek opštine, kao i učešće u organizaciji pobune i nasrtaja na naše odbornike, a posebno pokušaj manipulacije građanima Budve, diskvalifikuje ga kao sagovornika DPS-a", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Iz te partije su reagovali nakon što su Vijesti objavile da je Nikolić odustao od učešća u emisiji na Al Džaziri kada je shvatio da će sa njim u emisiji biti i Carević.

Bonus video: