DPS Budva: Carević i Radović simuliraju lidere, svakom akcijom pokazuju političko licemjerstvo

"Prije samo nekoliko dana pokušavali su da parališu saobraćaj u Budvi, nepropisnim parkiranjem službenih vozila, a danas simuliraju otvaranje građevina koje olakšavaju saobraćaj u Budvi", navodi se u saopštenju

3363 pregleda 15 komentar(a)
OO DPS Budva logo, Foto: DPS
OO DPS Budva logo, Foto: DPS

Dvojac Carević-Radović viđen je i danas na jednoj od budvanskih saobraćajnica, gdje su nastavili sa oponašanjem činovničkih i državničkih poslova. Još neoporavljeni od šoka koji im je nanijela demokratska smjena u Skupštini opštine, ali i suočavanje s činjenicom da im je uprkos silnoj želji da u njoj ostanu - fotelja izmakla, predstavnici bivše budvanske vlasti simuliraju lidere i izazivaju podsmijehe sugrađana i prolaznika, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

"Da stvar bude gora po njih, dvojac je danas gostovao na pasareli u Rafailovićima, čime su pokazali da se nalaze u posljednjem populističkom stadijumu, o čemu svjedoči patetično lamentiranje pred liftovima za osobe za invaliditetom. Prije samo nekoliko dana pokušavali su da parališu saobraćaj u Budvi, nepropisnim parkiranjem službenih vozila, a danas simuliraju otvaranje građevina koje olakšavaju saobraćaj u Budvi", navodi se u saopštenju.

Kažu da to pokazuje da Carević i Radović ne misle o potrebama građana.

"Političko licemjerstvo otkriva se svakom njihovom narednom akcijom. Stoga se unaprijed radujemo novoj epizodi odlazećega cirkusa Carević-Radović", zaključuje se u saopštenju OO DPS Budva.

Bonus video: