Demokrate HN: Dok mi kreiramo, gradimo i pomažemo, DPS se bavi korupcijom, prebijanjima i iživljavanjem

"Vjerovatno ste namjerili da i u Skupštinu opštine Herceg Novi dovedete specijalni policijski tim i SDT da se bavi kvorumima, stolicama i mikrofonima. Ali, koliko god pokušavali da se izborite sa sopstvenom nebitnošću u ovom gradu, nećete i ne možete anulirati superiorne i jasno vidljive rezultate rada lokalne samouprave", kazali su iz odbora Demokrata

2902 pregleda 9 komentar(a)
Demokrate Herceg Novi, Foto: Demokrate Herceg Novi
Demokrate Herceg Novi, Foto: Demokrate Herceg Novi

Hercegnovski odbor Demokratske Crne Gore poručio je Demokratskoj partiji socijalista (DPS) da dok oni kreiraju, grade i pomažu DPS se bavi korupcijom, prebijanjima i iživljavanjem nad nedužnim građanima.

Oni su ragovali na saopštenje Opštinskog odbora OO DPS Herceg Novi u kojem se navodi da je vladajuća koalicija u toj opštini pokazala nemoć i da su im bitniji događaji u drugim gradovima.

"Gospodo iz hercegnovske ekspoziture autokratskog režima, vjerovatno ste, vođeni prethodnim iskustvima, namjerili da i u Skupštinu opštine Herceg Novi dovedete specijalni policijski tim i SDT da se bavi kvorumima, stolicama i mikrofonima. Ali, koliko god pokušavali da se izborite sa sopstvenom nebitnošću u ovom gradu, nećete i ne možete anulirati superiorne i svakom građaninu jasno vidljive rezultate rada lokalne samouprave", kazali su iz odbora Demokrata.

Tvrde da je na sjednici kojoj DPS traži manu usvojeno 27 odluka od ogromnog značaja za grad.

"Dok mi obezbjeđujemo uslove za razvoj sporta i pomažemo djeci ovog grada, vi bacate suzavac na njih. Dok mi donosimo mjere za ublažavanje posledica izazvanih koronavirusom, vi brutalno prebijate ugledne ljekare koji su bili na prvoj liniji odbrane od ove bolesti. Dok mi svakim danom učvršćujemo temelje demokratije, vi rušite Ustav Crne Gore i prekrajate izbornu volju građana."

Kazali su da se DPS-a stidi svaki građanin Crne Gore, te da je njihovo nasilništvo odraz "nemoći, straha ali i beskrajne gluposti."

"Ali znajte da sve što ste uprljali, opraćemo, sve što ste opljačkali, vratićemo, i sve što ste srušili, izgradićemo. To smo dokazili tamo gdje smo vas poslali u istoriju iz koje opet pozivate na bojeve, desante i nasilja. Sve se može oprati gospodo iz autokratskog režima, ali obraz onih koji sprovode i učestvuju u mračnim planovima, neće oprati ni Jadransko more, niti vrijeme", zaključuje se u saopštenju hercegnovskih Demokrata.

Bonus video: