"Jedini Poštujemo dogovor opozicije iz 2016. godine"

URA: Odluka o nastupu na izborima u skladu sa širim opozicionim djelovanjem

Đukanović je 20. juna donio Odluku o raspisivanju izbora za poslanike u Skupštini Crne Gore, i lokalne u Andrijevici, Gusinju i Kotoru

10637 pregleda 82 reakcija 28 komentar(a)
Konatar, Foto: Borko Ždero
Konatar, Foto: Borko Ždero

Građanski pokret URA još nije donio konačnu odluku da li će učestvovati i kako učestvovati na predstojećim izborima, koje je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović raspisao za 30. avgust.

"Nismo još donijeli odluku da li ćemo i kako nastupiti na izborima", kazao je poslanik te partije Miloš Konatar i dodao da poštuju dogovor opozicije iz 2016. godine.

“URA je uvijek poštovala sve opozicione dogovore i javno datu riječ. U konkretnom slučaju, potrebno je da se izjasne oni koji su takve opozicione dogovore kršili i obesmišljavali. Sve odluke Građanskog pokreta URA biće, kao i uvijek, u interesu građana Crne Gore i u skladu sa širim opozicionim djelovanjem”, ukazao je potpredsjednik pokreta URA Miloš Konatar, dodavši da je URA jedina ostala dosljedna sporazumu opozicije iz 2016. godine.

Đukanović je 20. juna donio Odluku o raspisivanju izbora za poslanike u Skupštini Crne Gore, i lokalne u Andrijevici, Gusinju i Kotoru.