"ne spominje da je zaposlila Đorđa Kovačević"

Vujović: Samozvana predsjednica SO Budva zavarava javnost izjavom da nije smijenila sekretarku

On je dodao da je od privatnog obezbjeđenja u petak saznao da je izvjesni Kovačević zadužen za poslove sekretara, te da je angažovan od Ivanovićeve

8847 pregleda 14 komentar(a)
Zgrada Opštine Budva, Foto: Vuk Lajović
Zgrada Opštine Budva, Foto: Vuk Lajović

Odbornik Demokratskog fornta (DF) u Skupštini opštine (SO) Budva Đorđije Vujović je kazao da "samozvana predsjednica SO Budva, izvjesna Anđela Borilović besramno zavarava crnogorsku javnost izjavom da nije smjenila sekretara SO Budva i ni jednom riječju ne spominje da je zaposlila Đorđa Kovačevića, partijskog kadra satelit privjeska partije DPS".

Anđela Ivanović, koju je odbornička većina imenovala za predsjednicu SO, demantovala je navode Vujovića o smjeni Marije Kusovac.

"Đorđe Kovačević obavlja poslove sekretara i jedini je saradnik u skupštinskoj službi samozvane predsjednice. U trenutku kada je budžet Opštine pod velikim znakom pitanja uslijed posljedica izazvanih epidemijom virusa korona, Borilović pored sekretara SO Budva koji je u stalnom radnom odnosu – zapošljava svoj partijski kadar čime je u potpunosti ogoljeno njihovo lažno predstavljanje kao političara koji žele depolitizaciju institucija, te u skladu sa tim bolje da pogleda sebe u ogledalo i vidi kome raste nos", kazao je Vujović.

On je dodao da je od privatnog obezbjeđenja u petak saznao da je izvjesni Kovačević zadužen za poslove sekretara, te da je angažovan od Ivanovićeve.

"Da je izvjesni Kovačević zadužen za poslove sekretara, saznao sam u petak od privatnog obezbjeđenja angažovanog od strane nove, uzurpatorske većine koje me uputilo na njega. Privatno obezbjeđenje ovih dana očigledno je jedino nadležno za davanje informacija u Opštini, što potvrđuje ono što svi vide : da je nova većina uzurpatorska i da nema hrabrosti da se suoči sa građanima. A pošto gospođa Borilović voli bajke, preporučujemo joj citat iz Snježane i 7 patuljaka: ''Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši na svijetu?'' . Ne sumnjamo da će se prepoznati u ovim riječima", rekao je Vujović.

Preporučujemo za Vas