reagovali povodom tvrdnji dps-a

DF Budva: Urađeno sve što je precizirano ugovorom za pasarelu

"Podsjećamo retro ekipu iz 1918. da je izgradnjom tri saobraćajnice gradski budžet oštećen za vrijeme njihove vladavine za preko 20 miliona eura"

4309 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Demokratski front
Foto: Demokratski front

Opštinski odbor Demokrastkog fronta u Budvi reagovao je povodom tvrdnji odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu da su Marko Carević i Krsto Radović simulirali otvaranje pasarele u Rafailovićima i obmanuli građane.

"Zanimljiv je niski start retrogradne, kriminalne i uzurpatorske većine oličene u DPS koja ovih dana otkriva toplu vodu pa im preporučujemo da umjesto da vježbaju pilotiranje dronom, urade nešto jednostavnije i pročitaju Ugovor za pasarelu, pa će otkriti da je urađeno sve što je njime i precizirano. Treba podsjetiti DPS da su svi ugovori iz njihove ere bili nepotpuni i da su se rješavali u hodu. Uređenje staze i klizišta nije predviđeno osnovnim ugovorom ali bi I to bilo završeno da nije bilo DPS blokade računa, blokade Opštine i nasilja nad legitiminim rukovodstvom Opštine Budva. Pošto su otvorili priču oko nedovršene paserele u Bečićima, podsjećamo retro ekipu iz 1918. da je izgradnjom tri saobraćajnice gradski budžet oštećen za vrijeme njihove vladavine za preko 20 miliona eura. To je i bio razlog interesovanja SDT da provjeri kako se trošio novac za izgradnju dva gradska bulevara u metropoli turizma, i seoski put ka mjestu Krapina. SDT je interesovalo i zašto su nakon izvedenih radova oni opštinsku kasu koštala čak i trostruko više od vrijednosti zacrtane u Programima investicija koje je usvajala Skupština opštine. Prava je šteta što retrogradna, kriminalna družina ne shvata da su za taj novac mogli na desetine pasarela i bulevara da izgrade. Da ih nisu ukrali", navode iz budvanskog DF-a.

Podsjećaju da je tokom prvog talasa epidemije koronavirusa lokalna vlast, između ostalog, obezbijedila 50.000 zaštitnih maski koje je besplatno podijelila građanima, da je kupljen respirator kotorskoj bolnici...

"I umjesto da se ova ekipa bavi suočavanjem sa epidemijom covid19, njih još uvijek trese groznica 1918. Podsjećamo da je tokom trajanja prvog talasa epidemija lokalna vlast obezbijedila 50 000 zaštitnih maski koje je besplatno podijelila građanima, dva mjeseca je vršena dezinfekcija svih javnih površina, javnih ustanova, prostorija gdje su boravili pozitivni na ovaj virus, kupili respirator Opštoj bolnici u Kotoru, organizovali mrežu volontera za dostavu hrane i potrepština za najstarije – i tada je, nakon odlučno sprovedenih mjera bilans zaraženih bio ukupno 4. Danas, dok sjedite u otetim foteljama, broj zaraženih raste – jer ne znate i niste sposobni da se bavite odgovorno gradom i građanima, već isključivo vođeni partijskim i ličnim interesima u stanju ste da se bavite novim prevarama i koruptivnim radnjama. Na sve ovo građani će vam dati odlučan odgovor 30.08 i već 31.08 će vas naglavačke izvrnuti iz nelegitimno otetih fotelja koje ste uzurpirali protivno izbornoj volji građana", zaključuju iz budvanskog DF-a.