Divanović razriješio i Mijatovića

On je, kako je potvrdjeno “Vijestima”, smijenio načelnika Komunalne policije i inspekcije Aleksandra Mijatovića i za koordinatora te opštinske službe imenovao Željka Mrvaljevića

8827 pregleda 27 reakcija 29 komentar(a)
Divanović, Foto: Screenshot
Divanović, Foto: Screenshot

Nikola Divanović, koga je odbornička većina imenovala za gradonačelnika, nastavio je sa čistkom kadrova administracije koju je predvodio Marko Carević.

On je, kako je potvrdjeno “Vijestima”, smijenio načelnika Komunalne policije i inspekcije Aleksandra Mijatovića i za koordinatora te opštinske službe imenovao Željka Mrvaljevića.

Mijatović je nedavno bio uhapšen po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva pod sumnjom da je bio dio kriminalne grupe koja je službenim automobilima blokirala grad 17. juna, kada je Upravna inspekcija uz asistenciju policijskih snaga ušla u zgradu Opštine i omogućila novoj skupštinskoj većini da verifikuje odluke sa sjednice održane u Turističkom naselju” Slovenska plaža”. On je nakon hapšenja pušten da se brani sa slobode.

Mijatović je imao stalni ugovor. Divanović je prethodnih dana smijenio nekoliko sekretara i funkcionera Carevićeve administracije koji su bili u statusu vršioci dužnosti i postavio kadrove DPS.

Bonus video: