REAGOVAO NA TVRDNJE RADOVIĆA

Vukadinović: Protiv mene se ne vodi niti je vođen krivični postupak, nikada nijesam bio direktor WTE Budva

"Kao neko ko je svoje visoko obrazovanje stekao studirajući u Njemačkoj na državnom fakultetu za ekonomiju, ispunjavao sam sve uslove za radni angažman u kompaniji WTE doo Budva. Posebno napominjem da sam u WTE otpadne vode Budva doo, bio isključivo uposlenik a ne kao direktor, taj posao kao i svaki drugi obavljao sam savjesno i časno", istakao je Vukadinović

12188 pregleda 39 reakcija 41 komentar(a)
Vukadinović, Foto: Facebook
Vukadinović, Foto: Facebook

Protiv mene se ne vodi niti je ikada vođen bilo koji krivični postupak, po bilo kojoj prijavi i nikada nijesam bio direktor WTE Budva, saopštio je danas Dragan Vukadinović, saopšteno je iz Demokrarske partije socijalista (DPS).

On je kazao da se obratio javnosti "zbog iznošenja grubih neistina od strane odbornika Krsta Radovića".

Krsto Radović (Demokratska Crna Gora), koga je nova odbornička većina smijenila 11. juna sa funkcije predsjednika Skupštine opštine Budva je ranije danas kazao da je "Dragan Vukadinović koji je bio direktor WTE otpadne vode, kada je napravljena najveća pljačka Opštine Budva, sada umjesto Mladena Mikijelja postavljen za sekretara za investicije".

"Kao neko ko je svoje visoko obrazovanje stekao studirajući u Njemačkoj na državnom fakultetu za ekonomiju, ispunjavao sam sve uslove za radni angažman u kompaniji WTE doo Budva. Posebno napominjem da sam u WTE otpadne vode Budva doo, bio isključivo uposlenik a ne kao direktor, taj posao kao i svaki drugi obavljao sam savjesno i časno", istakao je Vukadinović.

On je dodao da dolazi kao neko ko nema nikakve mrlje u privatnom i poslovnom životu, što kako tvrdi, svi građani Budve znaju.

"Bez obzira koji vremenski period pokrivao funkciju u Opštini Budva, bilo to jedan dan, jedan mjesec ili četiri godine, radiću isključivo u interesu grada i građana Budve, u skladu sa Zakonom, Statutom i opštim dobrom za sve naše građane. Ovim završavam odgovore na primitivna, prizemna i maliciozna prozivanja, a građanima Budve ostavljam da sude o mom radu", zaključio je Vukadinović.

Preporučujemo za Vas