Forca: Pristalice DP i Hajdinage prefarbale bilbord na kojem se vidio srušeni hotel "Galeb"

"Tokom noći, u tami, kao što i dolikuje ljudima sa one strane zakona, aktivisti Demokratske Partije su viđeni i snimljeni kako farbaju bilbard Force ispred restorana Palma u centru grada"
139 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 04.02.2018. 13:49h

Forca je optužila pristalice Demokratske partije (DP) i Gzima Hajdinage, da su tokom noći prefarabali bilbord Force na kojem se vidio srušeni hotel "Galeb" kod restorana Palma preko puta zgrade suda u Ulcinju.

"Tokom noći, u tami, kao što i dolikuje ljudima sa one strane zakona, aktivisti Demokratske Partije su viđeni i snimljeni kako farbaju bilbord Force ispred restorana Palma u centru grada. Ovaj čin jeste povratnički, jer istu stvar, Hajdinaga i njegovi ljudi su uradili tokom prethodnih izbora sa jednim bilbordom postavljenim u Opštini Ulcinj. Taj bilbord, sa slikama rušenja hotela Galeb, postavili smo kao ukaz na devastaciju Ulcinju dok je Hajdinaga ukovodio Opštinom. Kao što je srušio Galeb, koji je bio najbolji i najljepši hotel u Ulcinju, tako je srušio Opštinu, njen budžet i njena javna preduzeća", piše u saopštenju Force.

JWPlayer video mesto

Dodaje se da Forcu ne čude reakcije Hajdinage i njegovih ljudi, "s obzirom da ga čitav grad pamti za bol koji je nanio gradu rušenjem Galeba i smatraju ga odgovornim licem za taj čin".

"Da podjsetimo da je od početka novembra 2017. godine, Hajdinaga pod istragom baš u vezi sa rušenjem i privatizacijom hotela Galeb, biserom naše obale", piše u dopisu.

Pojašnjava se da su vandali broj 5 na nekim bilbordima Force prekrivali brojem 8, pod kojim nastupa DP na ovim izborima.

"Ovo jeste povreda zakona koja remeti izborni proces i duh slobodnog izbornog takmičenja za izbore za Opštinu Ulcinj. Forca je policiji i tužilaštvu dostavila dokazni materijal i nada se da će počinioci odgavarati pred zakonom. Za ovo smo obavijestili i diplomate i NVO koje posmatraju izbore u Ulcinju. Dodajemo još da su ova očajnička djela Hajdinage učinjena u emocionalnom afektu pred sljedećim porazom. Mi se ne plašimo niti nas ovo zaustavlja da ukazujemo na istinu o rušenjima koje je on uzrokovao Ulcinju", zaključuje se u saopštenju.

Galerija

Bonus video: