KAMPANJA ZA LOKALNE I PARLAMENTARNE IZBORE

Gvozdenović u Tivtu: DPS je uvijek sa punom pažnjom vodio računa o penzionerima

Domaćini susreta bili su Jovanka Laličić predsjednica OO DPS Tivat i koordinatori za Tivat ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora partije Predrag Nenezić i Goran Jevrić.

3843 pregleda 13 komentar(a)
Gvozdenović, Laličić i Nenezić, Foto: DPS
Gvozdenović, Laličić i Nenezić, Foto: DPS

U okviru kampanje za lokalne i parlamentarne izbore, koji će se istovremeno održati 30. avgusta ove godine, politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović, sa članovima Izvršnog odbora Andrijom Radmanom i Željkom Vidakovićem, boravio je u radnoj posjeti Tivtu, saopšteno je iz DPS-a.

Domaćini susreta bili su Jovanka Laličić predsjednica OO DPS Tivat i koordinatori za Tivat ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora partije Predrag Nenezić i Goran Jevrić.

Iz DPS-a je rečeno da je Gvozdenović radne sastanke održao sa Opštinskm izbornim štabom, predsjednicima Mjesnih odbora i predsjednicima Komisija "koje su formirane na lokalnom nivou sa ciljem boljeg koordinisanja aktivnosti u sprovođenju programa i politike partije."

„Na ovaj način postići će se bolja saradnja između Mjesnih odbora i Komisija, rad će biti efikasniji, a rezultati odmah vidljivi“, kazao je Gvozdenović i dodao:

„Demokratska partija socijalista je kompetentna politička partija sa integritetom i kao takva, uvijek je bila i ostaje jedini pravi izbor građana Crne Gore.“

Iz DPS-a je rečeno da su sastanku sa Gozdenovićem imali su prilike da prisustvuju i penzioneri Tivta, "koji su imali brojna pitanja u vezi sa usvajanjem novog Zakona o penzijsko-invalidskom osiguranju."

„Demokratska partija socijalista je uvijek sa punom pažnjom vodila računa o najstarijoj populaciji, a u prilog tome ide i činjenica da se očekuje da u najskorije vrijeme bude usvojen novi Zakon o penzijsko invalidskom osiguranju koji nudi brojne novine i povoljnije usove za buduće penzionere, ali i određene benfite za sadašnje penzionere. Ono za šta će se DPS zalagati i dalje, jeste redovna isplata penzija svim korisnicima u Crnoj Gori“, zaključio je Branimir Gvozdenović.

Preporučujemo za Vas