Gvozdenović u posjeti Kotoru: Ostvareni rezultati DPS-a garant uspjeha na izborima

“Sve ovo predstavlja dodatni razlog za optimizam i očekivanje da će građani Kotora ovakav rad prepoznati, što će omogućiti izvjesnu ubjedljivu pobjedu na predstojećim loklanim i parlamentarnim izborima”, kazao je Gvozdenović

8495 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Aktivnosti u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS) Kotor razlog su za očekivanje da će građani Kotora takav rad prepoznati, što će omogućiti izvjesnu ubjedljivu pobjedu na loklanim i parlamentarnim izborima, ocijenio je politički direktor te partije Branimir Gvozdenović.

Iz DPS-a su kazali da je Gvozdenović sa članovima Izvršnog odbora, u sklopu priprema za parlamentarne i lokalne izbore 30. avgusta, boravio u radnoj posjeti Kotoru.

On je pohvalio sve aktivnosti koje su u Odboru preduzete u prethodnom periodu, kao i predan rad lokalne samouprave koja je, predvođena DPS-om, za godinu uspjela da pokrene značajne investicije u gradu.

“Sve ovo predstavlja dodatni razlog za optimizam i očekivanje da će građani Kotora ovakav rad prepoznati, što će omogućiti izvjesnu ubjedljivu pobjedu na predstojećim loklanim i parlamentarnim izborima”, kazao je Gvozdenović.

Iz DPS-a su naveli da je u ime Opštinskog odbora domaćin sastanaka bila predsjednica odbora Tatjana Stanovčić sa svojim saradnicima.

Dodaje se da su radni sastanci održani sa Operativnim štabom, predsjednicima mjesnih odbora i predsjednicima Komisija koje su formirane na nivou Opštinskog odbora sa ciljem boljeg koordinisanja aktivnosti u sprovođenju programa i politike partije.

Iz DPS-a su naveli da su razmatrane mogućnosti kako dalje unapređivati ambijent za one subjekte čiji biznisi dominantno zavise od turizma i pružanja ugostiteljskih usluga a sve u skladu sa novonastalom situacijom.

“Na sastancima su iznijeti određeni predlozi koji će biti predmet daljeg razmatranja i koji će u finalu biti dio izbornog programa naše partije”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su svi sastanci održani uz puno poštovanje mjera i preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela.

Bonus video: