Gvozdenović: Rejting DPS u Herceg Novom raste zahvaljujući kvalitetnoj politici

"Razmatrane su i određene mjere koje su predložene kako bi se ublažila zahtjevna ekonomska situacija a u kontekstu koncipiranja budućeg predizbornog programa koji će biti uskoro predstavljen građanima", zaključuje se u saopštenju DPS

10477 pregleda 154 reakcija 43 komentar(a)
Branimir Gvozdenović, Foto: Boris Pejović
Branimir Gvozdenović, Foto: Boris Pejović

Politički direktor Demokratske partije socijalista (DPS) Branimir Gvozdenović tokom posjete Opštinskog odbora DPS Herceg Novi kazao je da zahvaljujući kvalitetnoj politici rejting ove partije bilježi konstantan rast, navodi se u saopštenju ove partije.

Gvozdenović je sa saradnicima analizirao dosadašnji rad OO DPS Herceg Novi kao i aktivnosti koje su preduzete tokom priprema za predstojeće izbore.

"Takođe, održani su sastanci sa najužim rukovodstvom DPS u Herceg Novom, predsjednicima mjesnih odbora, predstavnicima Savjeta mladih i drugih tijela OO DPS Herceg Novi. Analizirana je aktuelna politička situacija kao i pitanja vezana za pandemiju novog koronavirusa i uticaju koji ovi događaji imaju na ekonomski i zdravstveni sistem Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Kazali su da je na sastancima iznijet niz ocjena koje govore u prilog tvrdnji da zahvaljujući kvalitetnoj politici rejting DPS u Herceg Novom bilježi konstantan porast.

"Posebno je istaknuta činjenica da je zahvaljujući glasovima odborničkog kluba usvojen Prostorni urbanistički plan čime su stvorene planske pretpostavke za dalji razvoj grada. Razmatrane su i određene mjere koje su predložene kako bi se ublažila zahtjevna ekonomska situacija a u kontekstu koncipiranja budućeg predizbornog programa koji će biti uskoro predstavljen građanima", zaključuje se u saopštenju DPS.

Bonus video: