URA odgovorila DPS-u: Naša je vizija Crna Gora kao jedna porodica, a vaša Crna Gora u vlasništvu jedne porodice

„Molimo vas, nemojte vi da branite državu od URE i nas koji je volimo iskreno i bez interesa. Naša je vizija: Crna Gora kao jedna porodica. A vaša, Crna Gora u vlasništvu jedne porodice. To je ogromna razlika između vas i nas. I budite ubijeđeni, mi ćemo sačuvati Crnu Goru od vas. Građani će vam suditi i to je jasno kao dan, crno na bijelo“

13758 pregleda 429 reakcija 24 komentar(a)
Radovanić, Foto: GP URA
Radovanić, Foto: GP URA

Generalni sekretar pokreta URA odgovorio je na današnje saopštenje poslanika DPS-a, Danijela Živkovića.

„Platforma pokreta URA je osnova na kojoj će se mijenjati Crna Gora i to je ono što se ne dopada poslaniku Živkoviću. To je koncept koji okuplja sve ljude koji iskreno žele da doprinesu promjenama koje su nam neophodne. Mi mirimo Crnu Goru, a vi ste ti koji je konstantno svađate zarad opstanka na vlasti. Mi nudimo listu stručnjaka, uspješnih i sposobnih, spremnih da vode Crnu Goru kroz finansijski zahtjevna vremena u koje nas je dovela vaša 30godišnja vlast. Vi ste samo grupica ljudi koja je opljačkala državu i građane dovela na rub egzistencije i siromaštva. Za vas Crna Gora nije domovina, već imovina i to ste više puta dokazali u prethodnih 30 godina. Ali, i tome dolazi kraj jer su građani siti vaših lažnih obećanja i prazne priče“, navodi Mileta Radovanić, generalni sekretar pokreta URA.

Povezani članci

19. Jul 2020.

Živković: URA trojanski konj DF-a

Radovanić ističe da „djeluje suludo to što poslanik DPS-a uopšte nalazi za shodno da pokretu URA govori o posvećenosti evropskim integracija“.

„Vi, koji ste državu i zvanično gurnuli u hibridne režime, dajte sebi za pravo da govorite o evropskim integracijama i demokratskim vrijednostima. Vi, koji ste uništili gotovo sve njene prirodne resurse i rasprodali sve što ste mogli, ne smijete ni pomisliti da govorite o očuvanju Crne Gore. Vama, kojima je generalni sekretar predsjednika kurir mafije je jedino mjesto u Spužu. URA je, kao članica Zelenih Evrope, priznata u evropskim okvirima kao iskrena i kredibilna alternativa vašoj kriminalnoj vlasti i to je ono što vam najviše smeta“, naglašava Radovanić.

On posebno ističe da „priča o podjelama, četnicima, stranim i unutrašnjim neprijateljima više ne pije vodu“.

„Molimo vas, nemojte vi da branite državu od URE i nas koji je volimo iskreno i bez interesa. Naša je vizija: Crna Gora kao jedna porodica. A vaša, Crna Gora u vlasništvu jedne porodice. To je ogromna razlika između vas i nas. I budite ubijeđeni, mi ćemo sačuvati Crnu Goru od vas. Građani će vam suditi i to je jasno kao dan, crno na bijelo“, zaključuju u pokretu URA.

Bonus video: