DF: Đukanoviću je još ostalo da sruši Crnu Goru

"Njegovi komentari o "najvećem planiranom krvoproliću u Crnoj Gori" i "bratoubilaštvu" koje je navodno trebalo da se dogodi ispred Skupštine 16.oktobra. 2016. godine nisu ništa drugo do frustracija netalentovanog režisera čija je režija ovog montiranog procesa toliko loša da je ismijavaju i njegovi glasači i najvjerniji ljudi"
23 komentar(a)
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Ažurirano: 02.02.2018. 12:20h

Demokratski front optužio je predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da i dalje "živi od podjela", te da je u politici jedino uspio da "sruži svaku državnu kuću u kojoj je živio.

Đukanović ne na konvenciji DPS-a u Beranama kazao da lideri DF-a "imaju ozbiljan zadatak, ozbiljan izazov, da pokažu da nijesu vrlo aktivno učestovali u pripremi i pokušaju realizacije najstrašnijeg zločina u novijoj istoriji Crne Gore kojim je trebalo da bude izazvano bratoubilaštvo na prostoru ispred crnogorskog Parlamenta".

"Zaista je svojevrsan apsurd kada o paljenju kuća u kontekstu rušenja države govori neko ko je do sada uspio da sruši svaku državnu kuću u kojoj je živio – SFRJ,SRJ i SCG. Sada mu je ostalo samo da sruši još i Crnu Goru. Izgleda da je to jedina disciplina, pored servilnosti prema zapadnom inostranom faktoru, u kojoj je uspješan kao političar. Kao šef organizovane kriminalne grupe je svakako mnogo uspješniji", navodi se u saopštenju koje potpisuje portparol NSD Marko Kovačević.

Dodaje se da je "smiješno da druge optužuje da su piromani onaj koji u svojim rukama drži benzin i šibicu".

"Kuća o kojoj on govori, nažalost, nema temelja. Umjesto njih on je postavio politiku podjela među Srbima i Crnogorcima na bazi nekadašnjih bratoubilačkih sukoba. Zato je DF i donio Deklaraciju o pomirenju u Crnoj Gori da bi ovoj državi ugradili temelje koje nema niti ih može imati dok njom vladaju strukture na čijem je čelu Milo Đukanović. Njegovi komentari o "najvećem planiranom krvoproliću u Crnoj Gori" i "bratoubilaštvu" koje je navodno trebalo da se dogodi ispred Skupštine 16.oktobra. 2016. godine nisu ništa drugo do frustracija netalentovanog režisera čija je režija ovog montiranog procesa toliko loša da je ismijavaju i njegovi glasači i najvjerniji ljudi", zakjlučuje se u saopštenju Kovačevića.

Bonus video: