Marković: Učinićemo Šavnik privlačnim za život

Kako je naveo, Vlada je, uvažavajući razvojne potencijale Šavnika, predano radila na stvaranju uslova za njihovu valorizaciju

4435 pregleda 206 reakcija 29 komentar(a)
Marković, Foto: Filip Roganović
Marković, Foto: Filip Roganović

Vlada i Opština Šavnik će, udruženim snagama, učiniti to mjesto privlačnim za život, pokretanje biznisa i otvaranje novih radnih mjesta, poručio je premijer Duško Marković.

On je rukovodstvu i građanima Šavnika čestitao 22. jul, Dan opštine.

Kako je naveo, Vlada je, uvažavajući razvojne potencijale Šavnika, predano radila na stvaranju uslova za njihovu valorizaciju.

„Realizacijom kapitalnih projekata na teritoriji opštine Šavnik, izgradnjom hidroelektrane Komarnica i vjetroelektrane Gvozd, vjerujem da ćemo zajednički svjedočiti ubrzanom razvoju ovoga kraja, ali i cijele Crne Gore“, navodi se u čestitki Markovića.

Prema njegovim riječima, novom zapošljavanju i kvalitetnijem životu građana Šavnika i cijelog durmitorskog kraja, doprinijeće i dalji razvoj turizma i poljoprivrede, kao strateških grana razvoja Sjevera.

„Udruženim snagama, uz punu podršku Vlade, Šavnik ćemo učiniti privlačnim za život, pokretanje biznisa i otvaranje novih radnih mjesta“, zaključuje se u čestitki Markovića.

Bonus video: