Skupština: Nije tačno da je Jovićević zabranio ulazak u Skupštinu Draženu Medojeviću

Generalni sekretar, kako je dodao, obavijestio je šefa Kluba poslanika Demokratskog fronta, Milutina Đukanovića da je ulazak u zgradu odobren i da može prisustvovati, ali ne i govoriti na press poziciji Skupštine

9868 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Generalni sekretar Skupštine Crne Gore, Aleksandar Jovićević saopštio je da nije zabranio ulazak u zgradu Skupštine advokatu Draženu Medojeviću, već mu nije odobreno da govori na konferenciji za novinare poslanika DF-a.

"Povodom navoda poslanika Nebojše Medojevića, iznesenih na današnjoj press konferenciji da je generalni sekretar Skupštine Crne Gore, Aleksandar Jovićević, zabranio ulazak u zgradu Skupštine advokatu Draženu Medojeviću, obavještavamo vas da navedena izjava nije tačna", navedeno je u saopštenju Skupštine.

Generalni sekretar, kako je dodao, obavijestio je šefa Kluba poslanika Demokratskog fronta, Milutina Đukanovića da je ulazak u zgradu odobren i da može prisustvovati, ali ne i govoriti na press poziciji Skupštine.

"Takođe, skupštinskom obezbjeđenju je blagovremeno dostavljana saglasnost za ulazak u zgradu saradnicima Kluba poslanika Demokratskog front-a, Ivanu Kneževiću i Draženu Medojeviću, kao i mnogo puta do sada", navodi se u saopštenju.

Bonus video: