Nastavljena "sječa" direktora u Budvi: Razriješili Gregovića, "Parking servis" dali Pekoviću

Gregović je otišao na odmor i ostavio zaključanu kancelariju, a kako je "Vijestima" rečeno jutros novi menadžment pokušava da otvori kancelariju

19009 pregleda 204 reakcija 48 komentar(a)
Opština Budva, Foto: Vuk Lajović
Opština Budva, Foto: Vuk Lajović

Smjena direktora administracije koju je predvodio gradonačelnik Budva Marko Carević (DF), koga je nova odbornička većina koju čine Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD), Crnogorska i nezavisni odbornik Stevan Džaković smijenila s te funkcije, nastavljena je razrješenjem dosadašnjeg direktora opštinskog preduzeća "Parking servis" Jovice Gregovića, kadra Demokratskog fronta (DF).

Odbor direktora "Parking servisa" koga je prije dvije sedmice imenovala nova odbornička većina, u sastavu Milenko Medigović, Andrea Radulović, Luka Novaković, Nemanja Malovrazić i Saša Čolović juče je jednoglasno je razriješio Gregovića i imenovao za vršioca dužnosti izvršnig direktora, diplomiranog ekonomistu Žarka Pekovića.

Peković je vlasnik taksi udruženja VIP taxi i kadar je DPS.

Gregović je otišao na odmor i ostavio zaključanu kancelariju, a kako je "Vijestima" rečeno jutros novi menadžment pokušava da otvori kancelariju.

Gregović je prije nekoliko dana upoznao javnost na protestu ispred zgrade Opštine, da je preuzeo firmu 2017. sa dugovanjem koje je ostavila DPS garnitura od 700 hiljada eura i neisplaćenim šest zarada i doprinosa, te da je uspio da vrati sve dugove i izmiri radnicima zarade, a "Parking servis" je od gubitaša pretvorio u uspješno preduzeće.

Bonus video: