"NEISTINE I PDOMETANJA"

DPS: Očigledne podvale iz SNP-a

"No, kako i oni kažu doći će dan izbora pa ćemo kao nebrojeno puta do sada izmjeriti snage, a do tada moraće odgovarati za sve izrečene laži, jer u Crnoj Gori laži ne traju dugo, što oni najbolje znaju, jer su upravo zbog toga tu đe jesu"

3037 pregleda 21 reakcija 16 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Nikšićki odbor DPS-a saopštio je da je niz neistina, očiglednih podvala i podmetanja saopšteno danas iz nikšićkog SNP-a.

SNP je optužio DPS da u Nikšiću, u susret izborima, kupuje lične karte po cijeni od 50 do 200 eura.

"Odavno smo navikli na beskurpulozne laži ostataka nekadašnjeg SNP-a, ali zbog građana Nikšića najoštrije demantujemo bezočnu laž da DPS vrši otkup ličnih dokumenata, kako građani ne bi mogli ostvariti svoje Ustavom zagarantovano pravo. Mi smo ti koji istrajavamo na sprovođenju i primjeni svih zakona i Ustava, za razliku od njih koji pozivaju građane da ne poštuju zakone i da na ulici ostvare ono što nikada ne bi mogli regularnim putem, putem izbora", kazali su iz nikšićkog DPS-a.

Kaži da "svjesni činjenica da su partija bez članstva, programa, ideja, ovakve konstrukcije su njihov jedini vid političke borbe i kampanje. Iz predmetnog saopštenja jasno se vidi da se radi o pokušaju montiranja priče dokonih političkih diletanata."

"Demokratska partija socijalista poziva državne organe da reaguju i sankcionišu sve one koji šire ovakve neistine i neke svoje aktivnosti kao kukavičije jaje pokušavaju podmetnuti nama. Svima je jasno da je ovo potez gubitnika i političkih davljenika koji se pokušavaju uhvatiti za slamku laži, jer nemaju odgovor na realnu priču DPS-a, naš program i evidentne rezultate naše politike. No, kako i oni kažu doći će dan izbora pa ćemo kao nebrojeno puta do sada izmjeriti snage, a do tada moraće odgovarati za sve izrečene laži, jer u Crnoj Gori laži ne traju dugo, što oni najbolje znaju, jer su upravo zbog toga tu đe jesu", zaključeno je.