DF Budva: Sramna otimačina našeg slogana od OKG DPS Pendrek i Pajser koalicije

“Svakog dana smo svjedoci kako OKG DPS Pendrek i Pajser koalicija nešto otima, a danas je na red došao naš slogan"

10586 pregleda 93 reakcija 84 komentar(a)
Slogan DF-a za lokalne izbore, Foto: DF Budva
Slogan DF-a za lokalne izbore, Foto: DF Budva

Budvanski odbor Demokratskog fronta optužio je lokalni DPS da im je oteo slogan za izbornu kampanju, koji su oni zvanično prije tri dan promovisali jasnosti

“Svakog dana smo svjedoci kako OKG DPS Pendrek i Pajser koalicija nešto otima, a danas je na red došao naš slogan! Demokratski Front Budva je još prije tri dana objavio svoj zvaničan slogan za predstojeću kampanju u Budvi, pod nazivom: "Marko Bato Carević - Za Budvu!" i predstavio gospodina Marka Bata Carevića kao nosioca te liste. Kampanja je već pokrenuta društvenim mrežama poput facebook, instagram, twitter i youtube, što je jednostavno provjeriti.

Danas smo uočili kadar DPS, kako se okuplja ispred zgrade Zavoda za izgradnju, u kojoj se nalazi njihova kancelarija i slikaju ispred bekdropa, a slogan im je: "Za Budvu! Za Crnu Goru!" i to čine u pratnji opštinskog obezbjeđenja! Kako će da vode ovaj grad, ako su toliko omiljeni kod građana, da im je potrebno obezbjeđenje, čak i pri predaji liste? “, navode u DF. Kako dodaju “ od navike da zloupotrebljavaju opštinske i državne resurse nikako ne mogu da se oduče.”.

“Hoće li biti reakcije nadležnih organa. Građani opštine Budva plaćaju svojim novcem privatno obezbjeđenje koje pruža usluge DPS, Crnogorskoj i LP i njihovim kandidatima za odbornike. To je sramota, ali njih ni je stid ni od čega, pa tо rade pred očima svih građana Budve. Ako su ispravni, moralno i na svaki drugi način, čemu tolika upotreba sile? Odgovor će dati građani na predstojećim izborima. Sramno je da se bave zloupotrebom intelektualne svojine i zloupotrebom opštinskog obezbjeđenja. Pokažite gospodo iz DPS-a svoje kreativno umijeće i osmislite svoj slogan ukoliko ste za to sposobni. Siti smo vaših lopovluka na finansijskom i političkom planu i nećemo da trpimo iste i na kreativnom i intelektualnom! Stop sa krađom”, poručuju iz budvanskog DF.

Bonus video: