DPS Budva: DF se pravda za izvjesni poraz na izborima

"Dajemo im kreativan predlog za naziv liste, koji odgovara suštini njihovog izbornog programa, a to je 'Marko Carević PODIZVOĐAČ'," navode iz budvanskog DPS-a

2584 pregleda 22 reakcija 20 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Panični strah zbog malog broja potpisa podrške listi Demokratskog fronta u Budvi natjerao je taj savez da krene u pribavljanje alibija za izvjesni poraz na izborima 30. avgusta, ocijenili su u budvanskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS).

Budvanski odbor Demokratskog fronta optužio je juče lokalni DPS da im je oteo slogan za izbornu kampanju, koji su oni zvanično prije tri dan promovisali jasnosti.

"Kako drugačije razumjeti tužbalicu DF-a da im je neko “oteo” slogan izborne liste koju još nijesu ni predali. Istovremeno, ozbiljna je samoobmana kad oni koji su se građanima predstavili kao primitivci, izgrednici i korisnici opijata, pomisle da mogu nekome da budu kreativni uzori. Zna se da takvi služe za primjer kako ne treba raditi. Takođe, licemjerno je i logički neodrživo kad nas iz DF-a ubjeđuju kako su “Za Budvu”, a svi znamo da su protiv Crne Gore. Slogan “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović”, prirodno ide uz ljude koji su odani Budvi, ali i Crnoj Gori. Jer Budva je u Crnoj Gori, a Crna Gora pripada Evropi! I na kraju, dok po budvanskim plažama salijeću ljude da im potpišu podršku za listu, u namjeri da ih poštedimo od pretjeranog izlaganja avgustovskom suncu, dajemo im kreativan predlog za naziv liste, koji odgovara suštini njihovog izbornog programa, a to je 'Marko Carević PODIZVOĐAČ'," zaključuje se u saopštenju budvanskog DPS-a.

Bonus video: