"na izborima se odlučuje sudbina svih naših građana, države, crkve i svetinja"

Izvršni odbor SNP usvojio prijedlog o koalicionom nastupu sa DF

"Ovi izbori su šansa za spas naše države i ne smijemo napraviti grešku. Zato poručujemo građanima da niko nema pravo da ostane kod kuće na dan izbora i na taj način oprosti režimu sve ono što nam je učinio poslednjih decenija"

9611 pregleda 17 komentar(a)
Logo SNP-a, Foto: SNP
Logo SNP-a, Foto: SNP

Na sjednici Izvršnog odbora (IO) Glavnog odbora (GO) Socijalističke narodne partije (SNP) jednoglasno je usvojen predlog o koalicionom nastupu na predstojećim izborima sa Demokratskim frontom, Narodnim pokretom, Pravom Crnom Gorom i nestranačkim ličnostima, saopšteno je iz SNP-a.

Izvršni odbor GO SNP je ovlastio predsjednika pomenute partije Vladimira Jokovića da u toku sjutrašnjeg dana finalizuje koalicioni sporazum dok će elektronska sjednica GO biti održana u ponedjeljak.

"Na sjednici Izvršnog odbora članovi ovog partijskog organa su podsjetili da se SNP od početka zalagala za jedinstven nastup opozicije u ovom odsudnom momentu za Crnu Goru i njene građane, kako bi se aktuelna vlast poslala na margine istorije gdje joj je i mjesto. Ovo posebno zbog toga što su to građani očekivali od kompletne opozicije, vjerujući da je to najbolji i jedini ispravan put", navodi se u saopštenju SNP.

Oni su dodali da je data puna podrška lokalnim odborima SNP da u gradovima, koje očekuju lokalni izbori, potpišu koalicione sporazume.

"SNP ističe još jednom da izbori koji će se održati 30. avgusta nisu obični izbori, već da se na njima odlučuje sudbina svih naših građana, države, crkve i svetinja koje su nam preci ostavili i kojima se ponosimo. Ovi izbori su šansa za spas naše države i ne smijemo napraviti grešku. Zato poručujemo građanima da niko nema pravo da ostane kod kuće na dan izbora i na taj način oprosti režimu sve ono što nam je učinio poslednjih decenija", zaključuje se u saopštenju SNP.

Preporučujemo za Vas