predali izbornu listu “Nova Budva – Ilija Gigović”

Nova Budva ušla u izbornu trku

Prema riječima predsjednika Gigovića na listi se nalazi odabrana grupa građana i ponosnih Budvana posvećenih lokalnim temama grada i obnovi Budve kao moderne, mediteranske turističke metropole

17847 pregleda 434 reakcija 45 komentar(a)
Nova Budva, Foto: Vuk Lajović
Nova Budva, Foto: Vuk Lajović

Predstavnici grupe birača Nova Budva predali su jutros izbornu listu “Nova Budva – Ilija Gigović” za lokalne izbore koji će biti održani 30. avgusta.

Nosilac liste je predsjednik grupe birača “Nova Budva” Ilija Gigović. Nakon Gigovića, na listi su redom Bojana Rucović, Petar Vujović, Nikoleta Lutovac, Zoran Duletić, Sanja Marković, Milan Pribilović, Slavica Knežević, Ivan Radonjić, Marija Stanišić, Aleksandar Braić, Jovana Todorović, Branislav Banjo Vukčević, Milica Cvetković, Đurica Čejović, Helena Vujović, Dalibor Franeta, Milica Bauk, Stevo Zenović, Maša Ratknić, Tomislav Šofran, Sanja Ratković, Mladen Gigović, Dragana Zečević, Miloš Milošević, Jovana Joksimović, Miodrag Zec, Sandra Pajović, Vlatko Dakić, Dejan Ćeranić, Goran Pejović, Vasilije Rucović i Darko Ljubanović.

 

Prema riječima predsjednika Gigovića na listi se nalazi odabrana grupa građana i ponosnih Budvana posvećenih lokalnim temama grada i obnovi Budve kao moderne, mediteranske turističke metropole. Gigović je ukazao da je uprkos brojnim preprekama i opstrukcijama stvaranju organizacije i liste, Nova Budva uspjela da se profiliše kao konstruktivna i savremena građanska opcija. “Verujemo da se pozitivnim stavom i saradnjom, a ne svađama i podjelama može izaći iz pat pozicije u kojoj se Budva našla. Iako su nas kao novu gradjansku inicijativu blokirali, vršili opstrukcije i čak zastrašivali, to nas nije moglo zaustaviti. Uprkos pritiscima mi ipak vjerujemo da naš konstruktivan i gradjanski stav može da stvori jednu bolju Budvu, na novom putu, putu saradnje. Dosta je podjela i razmirica, vrijeme je za staloženost, obnovu i domaćinsku brigu za grad.”

 

Na listi se nalaze ugledni građani Budve, domaćini i porodični ljudi prije svega, a potom i privrednici, preduzetnici, radnici, nastavnici, umjetnici, pravnici, ekonomisti…

Cilj Nove Budve je osvajanje većine mesta u opštini, jer su u svoj program i listu sasvim sigurni. “Svako na našoj listi je pojedinac sa integritetom, koji je u stanju da predstavlja naš ozbiljan program, da predstavlja svoje sugrađane u skupštini, zastupa njihove interese i pomogne da konačno izađemo iz blokade grada. Vrijeme je za novu Budvu, novu snagu, svih građana” rekao je Gigović.