ponovili da kaluđerovićeva nije vd predsjednica Foruma žena

SDP: Možda vam Olga nadoknadi plavski odbor

Oni su kazali da joj nije za zamjeriti, jer kao što rekoše bivši članovi SD iz Plava, ona je vjerovatno nasjela na obećane “kule i gradove

8852 pregleda 46 reakcija 45 komentar(a)
Ilustracija, Foto: SDP
Ilustracija, Foto: SDP

SDP je u svom reagovanju ponovio i ujedno se izvinio javnosti, ali kako kažu "građanka Olga Kaluđerovic nije vd predsjednica Foruma žena SDP Podgorica niti članica Odbora Glavnog grada!!! Osim što laže, sada i fabrikuje i papire koji nijesu zvanična dokumenta partije jer niti su potpisani niti ovjereni od strane ovlašćenog lica predsjednice Foruma žena gospođe Dragice Anđelić. Zato i kažemo da laže kao i Ivan Brajović".

Oni su kazali da joj nije za zamjeriti, jer kao što rekoše bivši članovi SD iz Plava, ona je vjerovatno nasjela na obećane “kule i gradove”.

"Srećno joj bilo. Takvom društvu i pripada. A Ivanu Brajoviću, Danilu Orlandiću i ubrzo Damiru Šehoviću, iznajmili smo stan preko puta Specijalnog tužilaštva. Trebaće im da se ne motaju po ovoj podgoričkoj vrućini. Treba samo da pređu ulicu. Toliko zaslužuju. Ni manje partije ni više istraga protiv njihovih funkcionera. A kako i neće, samo Ivan Brajović koštao je građane ove države 250 miliona eura. Pravda je spora ali uvijek dođe", poručeno je iz SDP-a.

I na kraju srećna vam Olga možda vam nadoknadi cijeli Opštinski odbor u Plavu koji vas je napustio, poručili su iz SDP-a.