NA LISTI 30 KANDIDATA ZA ODBORNIKE

Mašović nosilac liste DPS i SD u Andrijevici

Mašović je, nakon predaje liste, kazao da DPS ima jasno zacrtan program, jasne ciljeve i jasnu viziju razvoja Andrijevice

12243 pregleda 67 reakcija 67 komentar(a)
Sa predaje izborne liste, Foto: DPS
Sa predaje izborne liste, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista Andrijevica predala je Opštinskoj izbornoj komisiji odborničku listu "Za Andrijevicu! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović", za lokalne izbore koji će biti održani 30. avgusta.

Nosilac liste je aktuelni predsjednik Opštine Andrijevica Srđan Mašović, a na listi je ukupno 30 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Andrijevica.

Mašović je, nakon predaje liste, kazao da DPS ima jasno zacrtan program, jasne ciljeve i jasnu viziju razvoja Andrijevice.

"Ono što je najbitnije jeste da se u Andrijevici, u proteklom periodu, u raznim sferama društva uspjelo zaposliti oko 200 mladih ljudi. Napravili smo od Andrijevice jednu modernu savremenu i urbanu sredinu i tako ćemo zasigurno nastaviti i u narednom periodu. Napravili smo hidrocentralu kao što smo i obećali, i početkom septembra pustićemo je u rad i u njoj će posao naći 15-20 naših mladih sugrađana. Rekonstruisali smo 17 km gradskog vodovoda, napravili smo avanturistički centar i počinjemo gradnju novog turističkog kompleksa. Otvara se kasarna u Prljanjama gdje će biti zaposleno oko 200 mladih vojnika. Nije potrebno ni da pričam šta u maloj Andrijevici znači 200 plata. Završićemo i kuću voća tako da će uskoro iz Andrijevice izlaziti finalni proizvod. Napravićemo kolektor za prečišćavanje otpadnih voda. Ono što želim obećati je da ćemo ući i u izgradnju sportske hale", rekao je Mašović.

Dodao je da DPS sa koalicionim partnerom Socijaldemokratama Crne Gore "ima jasnu viziju razvoja Andrijevice".

Predsjednik Opštinskog odbora, Radisav Vulević kazao je da su Socijaldemokrate zajedno sa DPS predale koalicionu listu za predstojeće lokalne izbore 30. avgusta.

"Želim da istaknem da je lokalna uprava napravila puna toga za poboljšanje života građana Andrijevice. Zajedno ćemo istrajati na tom putu za dobrobit svih naših građana", kazao je Vulević.

Odbornička lista „Za Andrijevicu! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“:

Srđan Mašović

Dejan Ivanović

Slavko Stijović

Snežana Vučeljić

Miodrag Ivanović

Radisav Vulević

Ivan Stijović

Danijela Đekić

Srđan Radunović

Dragomir Jočić

Dragoljub Bandović

Danka Bojović

Miomir Dubak

Milija Kastratović

Momčilo Đerković

Marijeta Miketić

Milan Jelić

Igor Lalić

Nikola Lekić

Jasna Lalević

Vukašin Bojović

Ljubiša Vučeljić

Tamara Kokić

Petar Vukić

Martina Ćulafić

Rastislav Šoškić

Dragana Babović

Radenko Babović

Dragica Đeković

Mira Šćekić

Tomislav Kićović

Preporučujemo za Vas