Demokrate u Vladimiru: Mještani navikli na nepažnju lokalne vlasti

"Vjerujemo da Vladimir, kao i ostatak Ulcinja i Crne Gore može, mora i želi da radi, da gradi i dostojanstveno živi, a upravo su im Demokrate namijenile takvu budućnost u svom Programu, što su mještani ovog lijepog kraja i prepoznali"
51 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 30.01.2018. 12:52h

Mlade Demokrate su na čelu sa predsjednikom Partije, Aleksom Bečićem, generalnim sekretarom Borisom Bogdanovićem, predsjednikom Demokratskog savjeta Štjefanom Camajem, poslanicom Demokrata dr Valentinom Minić i nosiocem liste Demokrata u Ulcinju Milošem Kopitovićem obišli Mjesnu zajednicu Vladimir, "na opšte zadovoljstvo mještana", saopšteno je iz ove partije.

"Naišli smo na srdačan doček stanovnika Vladimira, koji su bili veoma prijatni, i izuzetno otvoreni u komunikaciji, ali i slobodni da nam se požale na probleme sa kojima se svakodnevno susreću. Ono što smo zaključili jeste da su stanovnici Vladimira navikli na nepažnju lokalne vlasti, što se može primijetiti i tokom samog prilaza ovom mjestu. Ukoliko putujete iz pravca Bara, nailazite na uzak, dotrajao put, bez saobraćajne signalizacije, dok vas iz prvaca Ulcinja očekuje prava noćna mora: raskopan put, u katastrofalnom stanju, zatvoren je za vozila, zbog radova čak od 09:00 časova ujutru pa sve do 14:00 časova popodne. Ovako dugotrajno i neefikasno "krpljenje" pravi velike probleme domaćem stanovništvu, koje u najpotrebnijem periodu moraju kružiti oko 35 km dužim putem da bi stigli do Ulcinja. Nažalost, to nije sve. Ni okolna sela nemaju dobru saobraćajnu infrastrukturu a, vjerovali ili ne, u 21 vijeku često imaju problema sa neredovnim snabdijevanjem električnom energijom, pri čemu im se kvari veliki broj kućnih aparata, nerijetko i po više puta", navodi se u saopštenju.

Demokrate se zahvaljuju svim mještanima Vladimira "na srdačnom i domaćinskom dočeku, uz nadu da će na lokalnim izborima znati da kazne one koji su ih zaboravili."

"Vjerujemo da Vladimir, kao i ostatak Ulcinja i Crne Gore može, mora i želi da radi, da gradi i dostojanstveno živi, a upravo su im Demokrate namijenile takvu budućnost u svom Programu, što su mještani ovog lijepog kraja i prepoznali", zaključeno je.

Galerija

Bonus video: