Radunović: Đukanović u terminalnoj fazi paničnog ludila, što je odlika svih tirana

Radunović osudio hapšenje administratora mim stranice

13589 pregleda 40 reakcija 40 komentar(a)
Slaven Radunović, Foto: Screenshot
Slaven Radunović, Foto: Screenshot

"Uspaničeni diktator i lopov, koji se preigrao napadom na svetinje ovog naroda, potpuno gubi razum u susret konačnom obračunu sa crnogorskim građanima. Dosad je izmišljao razloge da bi hapsio funkcionere i članove političkih partija, a već neko vrijeme, u golom strahu za svoju sudbinu, hapsi sve za koje smatra da mu predstavljaju opasnost", kazao je poslanik Demokratskog fronta, Slaven Radunović.

"Progon ljudi zbog izraženog mišljenja kroz napisanu riječ ili prezentovanu sliku, znak je da je Đukanović (Predsjednik Crne Gore, DPS) u terminalnoj fazi paničnog ludila, što je odlika svih tirana, kad se približi kraj njihovoj tiraniji", navodi se u saopštenju.

Radunović najoštrije osuđuje "današnje maltretiranje i hapšenje Baranina D.Ć, administratora mim stranice koja svakodnevno, na satiričan način, prikazuje našu tužnu realnost i motiviše mlade ljude da uzmu svoju sudbinu u ruke".

"Pozivam sve političke partije, NVO sektor, ali posebno aktiviste koji se bore za poštovanje ljudskih prava po svijetu, da se založimo za naše mlade i hrabre ljude makar koliko za Šarli Ebdo! Sloboda za D.Ć. i svu našu progonjenu braću i sestre! Do skore pobjede", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: