Demos: Jovović i formalno više nije član partije

"Sinhronizovana saopštenja Igora Jovovića i SDP-a u kojima je naglašena gotovo dirljiva izjava Jovovića gdje saopštava svoje divljenje prema SDP-u a i svoj "korak kojim ću postati dio najdoslednije partije na političkoj sceni Crne Gore", govore javnosti dovoljno"

6262 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Demos je saopštio da Igor Jovović i formalno više nije član te partije.

Kako se navodi u saopšptenju koje potpisuje predsjednik stranke Miodrag Lekić, Jovović se nalazio pred pokretanjem disciplinskog postupka za izbacivanje iz stranke "zbog grubih kršenja normi kako programsko-statutarnih tako i onih koje su u vezi sa pravilima normalnog ponašanja".

"Sinhronizovana saopštenja Igora Jovovića i SDP-a u kojima je naglašena gotovo dirljiva izjava Jovovića gdje saopštava svoje divljenje prema SDP-u a i svoj "korak kojim ću postati dio najdoslednije partije na političkoj sceni Crne Gore", govore javnosti dovoljno. Zbog toga vjerovatno nije potrebno citirati dalje dijelove saopštenja SDP i I. J. makar bile interesantne, kao ono Jovovićevo otkriće da se "SDP temeljno bori protiv tajkunizacije Crne Gore", navodi se u saopštenju koje potpisuje Lekić.

Bonus video: