Demos: Ostajemo ozbiljna antirežimska stranka, sposobna da se zaštiti od zalutalih i ubačenih

"Demos se neće baviti pozadinama ljetno-izbornog transfera Jovovića od koje je naša stranka imala kolateralnu korist"

4855 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Foto: Demos
Foto: Demos

Demos ostaje ozbiljna, antirežimska i antinacionalistička partija, ozbiljne javne riječi, koja se bori za slobodnu i demokratsku Crnu Goru, sposobna da se zaštiti i oslobodi od zalutalih, ubačenih, nedostojnih ozbiljnog političkog i kulturnog ambijenta, kao i od svih,očigledno udruženih i prljavih, operacija na dvije nedelje prije izbora.

To se navodi u reagovanju Demosa, na tvrdnje njihovog bivšeg funkcionera Igora Jovovića da je Miodrag Lekić "privatizovao stranku", kao i da mu je cilj "da osigura još jedan poslanički mandat".

"Valjda srećan i ohrabren da je uspio da se spotom SDP u javnosti čuje za njega, Igor Jovović je, izgleda, shvatio da u svojstvu člana te stranke može da nekontrolisano i javno olajava prezentujući se tako javnosti u svom sada već besprizornom stanju. Za razumijevanje o kakvom se individualnom i političkom poremećaju, očigledno bipolarne prirode, radi dovoljno govori činjenica da novi član SDP se obraća javnosti u ime bivše stranke. Zato se Demos neće baviti pozadinama ljetno-izbornog transfera Jovovića od koje je naša stranka imala kolateralnu korist", navodi se u reagovanju.

Dodaju da "klevetanje člana SDP" neće sagledavati samo u medicinskim dimenzijama, već i onim krivičnog karaktera za izgovorene javne laži.

"Naravno, pratićemo i ofiraćemo sve političke pozadine prljavih operacija u izbornim vremenima koje najčešće izvode poznate režimske strukture sa njenim stalnim ili povremenim političkim vazalima", navodi se u reagovanju.

Bonus video: