"OBILAZE MJESTA ZLOČINA SVOJE PARTIJE"

Budvanske Demokrate: 30. avgusta šaljemo Divanovića nazad u Stokholm

Kako navode u narednim danima "očekujemo posjetu centru Budve"

10773 pregleda 18 komentar(a)
Budva (ilustracija), Foto: Shutterstock
Budva (ilustracija), Foto: Shutterstock

Budvanske Demokrate kazale su da je vrhunac cinizma posjeta Nikole Divanovića i Suzane Pribilović Jazu, nazvavši to tragikomičnim karavanom koji obilazi mjesta zločina njihove partije.

„Da je DPS u Budvi ozbiljna partija i da lista Nikole Divanovića nešto znači u Budvi ova kampanja bi bila upamćena po tragikomičnom karavanu koji obilazi mjesta zločina njihove partije. To je negdje i prikladno obzirom da je i sam Divanović žrtva OKG-a. Dakle, obišli su prvo Petrovac gdje su lamentirali nad projektom šetališta, na kojem su prvaci DPS Budva ukrali nekoliko miliona eura, a nakon toga su sa vinovnicima tog slučaja i mnogih drugih, malo pričali o zdravim stilovima života. Nadalje, u Poborima je Nikola iz Štokholma pričao o pomoći tom području, Poborima koji su u poslednjem mandatu vidjeli i osjetili više brige i ulaganja nego unazad barem 50 godina. Vrhunac cinizma je posjeta Jazu, gdje OKG-ovci nakon decenija zapuštenosti i nemara ponovo obećavaju šarene laže. Na Jazu i okolnim selima je u zadnjem mandatu unaprijedjena do tada katastrofalna putna infrastruktura, stvorene su pretpostavke da se konačno riješi problem otpadnih voda, ali samo pod uslovom da oni koji su pratili Divanovića prestanu da besomučno grade na divlje, naravno bez bilo kakve sankcije i reakcije državnih inspekcija. Oni znaju za šta se bore i to sigurno nije interes građana Jaza, Budve ni Crne Gore. Da uvjek „konac djelo krasi“ potvrdjuje posjeta teti Lani Marović, poznatoj po najboljim tortama prilikom dočeka DPS-OKG prvaka, manje je bitno da li dočekuje Lazara Rađenovića iz Spuža ili Nikolu iz Štokholma“, navodin se u saopštenju izborne liste „Dragan Krapović – Budva je naša nacija - Demokrate-Demokratska Crna Gora“

Kako navode u narednim danima "očekujemo posjetu centru Budve."

"Naravno, ako mu basta da se primakne Starom Gradu čije je srednjovjekovne bedeme izbušio i oskrnavio upravo Nikola iz Štokolma. Ako propadne posjeta Starom Gradu uvjek sa svojim drugarima Suzanom i Peđom može naći utočište u kući Brana Mićunovića. Tamo će ovih dana sresti staru gardu OKG Budva: Bora Lazovića, Ljuba i Lazara Rađenovića i Sašu Tičića. Pa će se svi zajedno sa nostalgijom prisjetiti „starih dobrih vremena“. Dok se oni vraćaju korijenima, mi naravno podsjećamo građane da se u Petrovcu više ne izlivaju fekalije u more, da imaju novi kružni tok na ulazu u Petrovac, da im je većina ulica rekonstruisana, da se Nerin više ne izliva itd. građane Pobora da imaju kilometre novih puteva, uređenu atmosfersku kanalizaciju, optički kabal, izgrađen put do naše svetinje Manastira Stanjevići itd“, ističu Demokrate Budve.

Oni su podsjetili građane Starog grada da smo smanjili broj privremenih lokacija.

„Sanirali oštećenja na bedemima koje je Nikola iz Štokolma ostavio za sobom, očistili bedeme i osvježili njihov izgled, obnovili starogradska vrata koja su bila zapuštena i oštećena i kao takva bila potencijalna opasnost po bezbjednost stanovnika i posjetilaca, obnovili gradske česme, zamjenili dotrajale tribine sa platoa kod crkve Svete trojice sa novim tribinama koje će se van festivalskih sezona rasklapati, započeli projekat trajne iluminacije i osvjetljenja bedema sa svih strana, itd. Poštovani gradjani Budve, 30. avgusta šaljemo Nikolu nazad u Štokolm, sa sve Suzanom i Gugijem, Peđom i Anđelom, Borom i Branom, a nakon toga nastavljamo da obnavljamo našu Budvu, u miru i bez kriminalaca i revanšista.

"Budvani, 30. avgusta zaokružite broj 1, glasajte za sebe, glasajte za Budvu jer Budva je naša nacija!“, zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas