Opština Bar poručila Kosoviću: Nepoznavanje prava škodi

"Na kraju, drago nam je da i oni koji su drugačijeg političkog opredjeljenja vide i prihvataju da se u Baru rade ozbiljni infrastrukturni projekti, kao što je nadvožnjak u Bjelišima, kao i drugi značajni projekti koje ova lokalna uprava realizuje sa uspjehom"

2433 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Radomir Petrić
Ilustracija, Foto: Radomir Petrić

Opština Bar poručila je kandidatu za poslanika sa liste Crno na bijelo, Željku Kosoviću da nepoznavanje prava škodi.

Oni su reagovali na današnje Kosovićevo saopštenje.

"Poslanički kandidat liste na brzinu sklepane za cenzus Željko Kosović u novom reagovanju vjerovatno prikazuje sebe samog kao pojedinog preduzetnika koji nije u toku sa obavezom plaćanja naknade za korišćenje opštinskih i lokalnih puteva, iako bi, crno na bijelo, trebao da zna da nepoznavanje prava škodi", saopšteno je iz Opštine Bar.

Kažu da će Kosoviću koristiti da ga obavijeste da Zakon o poreskoj administraciji definiše nezastarjevanje naplate poreza, naknada, taksi i drugih potraživanja za pet godina unazad, što u konkretnom slučaju znači da naplata važi za obaveze nakon donešenja odluka iz 2016. godine.

"Međutim, da bi se moglo ozbiljno govoriti na tu temu, ove aktivnosti se moraju pratiti u kontinuitetu, a ne samo tokom predizborne kampanje. Opština Bar će, kao i do sada, sve što u finansijskom smislu pruža građanima i privredi, što jeste učinila setom mjera podrške u borbi sa posljedicama pandemije korona virusa po privredu, jasno i blagovremeno prezentovati prvenstveno najširoj javnosti, a svakako i zainteresovanim učesnicima u izbornoj trci. Na kraju, drago nam je da i oni koji su drugačijeg političkog opredjeljenja vide i prihvataju da se u Baru rade ozbiljni infrastrukturni projekti, kao što je nadvožnjak u Bjelišima, kao i drugi značajni projekti koje ova lokalna uprava realizuje sa uspjehom" zaključeno je iz Opštine Bar.

Bonus video: