PREMIJER JUČE BORAVIO U ULCINJU

Marković: Politika, koja udara na temeljne crnogorske vrijednosti biće poražena na izborima

Na sastanku koji je juče održan Marković je kazao da se Demokratska partija socijalista bori za stabilnost, nezavisnost i evropsku budućnost Crne Gore te da će u narednom periodu valorizovati potencijale Ulcinja

6509 pregleda 120 reakcija 121 komentar(a)
Marković u Ulcinju, Foto: DPS
Marković u Ulcinju, Foto: DPS

Zamjenik predsjednika DPS-a i nosilac liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“, Duško Marković, posjetio je juče Opštinu Ulcinj i održao sastanke sa mladima i predstavnicima mjesnih odbora, saopšteno je iz ove partije.

Na sastanku koji je juče održan Marković je kazao da se Demokratska partija socijalista bori za stabilnost, nezavisnost i evropsku budućnost Crne Gore te da će u narednom periodu valorizovati potencijale Ulcinja.

"To je Ulcinj u kojem ćemo sve njegove potencijale u turizmu, poljoprivredi, i drugim sektorima staviti u funkciju potreba građanja Ulcinja. I vidjeli ste da imamo prve hotele tog tipa, da smo danas najavili prvi hotelski rizort sa 5 zvjezdica na zahvatu Velike plaže.“

Zamjenik predsjednika DPS-a je potom govorio o proizvodnji koja postoji na Šasu kao i o infrastrukturnim projektima koje je opština predvođena DPS-om realizovala u prethodnom periodu. Nakon toga, osvrnuo se i na političku konkurenciju za koju je kazao da su "godišnji odmor, na kojem su bili 4 godine, prozvali bojkotom:"

"Četiri godine bojkota najvišeg zakonodavnog demokratskog tijela u zemlji. To nije bojkot rada Parlamenta, to je bojkot države i njene budućnosti. Za svo to vrijeme su svakog prvog uredno bili na blagajni i uzimali podebele plate.”

Marković je na kraju kazao da su predstavnici opozicije pokušali da unize Parlament i da ga pretvore u bokserski ring, te da su četiri godine pokušavali da unište najveću vrijednost Crne Gore - multietnički i multikonfesionalni sklad.

"Ovakva politika, koja udara na temeljne crnogorske vrijednosti biće poražena 30. avgusta i Demokratska partija socijalista će nastaviti da odlučno vodi državu putem napretka i prosperiteta, na dobro svih njenih građana.” - zaključio je nosilac liste „Odlučno za Crnu Goru - DPS Milo Đukanović.“

Preporučujemo za Vas