Vukčević: Obrazovani i vrijedni da budu na pozicijama

„Bili smo i ostali primjer bavljenja politikom. Jer smo sve rezultate koji su iza nas ostvarili zahvaljujući sposobnim i radnim ljudima. Zato smo tu gdje jesmo i zato je svakog dana sve više onih koji nam daju povjerenje“, dodao je Vukčević

2727 pregleda 29 reakcija 29 komentar(a)
Darko Vukčevć, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Darko Vukčevć, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Obrazovani i vrijedni treba da pokrivaju najodgovornije pozicije, kao i ljudi sa iskustvom, koji na umu imaju najbolji interes zajednice, kazao je kandidat na listi Socijaldemokrata Darko Vukčević, navodi se u saopštenju ove partije.

Vukčević je poručio da su upravo Socijaldemokrate pokazale da mogu kvalitetno i sa konkretnim rezultatima da pokrivaju neke od najodgovornijih mjesta u državi, od prosvjete i zdravstva, životne sredine, do brojnih drugih resora.

„Bili smo i ostali primjer bavljenja politikom. Jer smo sve rezultate koji su iza nas ostvarili zahvaljujući sposobnim i radnim ljudima. Zato smo tu gdje jesmo i zato je svakog dana sve više onih koji nam daju povjerenje“, dodao je Vukčević.

On je govorio i o važnosti kreiranja snažnog obrazovnog sistema povezanog sa tržištem rada, i kako je veliki iskorak dualno obrazovanje koje je pokrenuto nakon decenije.

„Socijaldemokrate su i u svom programu kao jedan od prioroteta prepoznale upravo edukaciju, a fokus je na praktičnoj obuci i povezivanju učenika i studenata sa realnim radnim okruženjem. Socijaldemokrate su pokazale da mogu da iniciraju i sprovedu neke ogromne iskorake u obrazovanju, a ti iskoraci naša su garancija da ćemo nastavito da insistiramo upravo na znanju", zaključio je Vukčević .

Bonus video: