SD: Otužnoj koaliciji partija u nestajanju ostale su samo kafanske priče

"Kompleks inferiornosti dvije partijice iz davljeničke koalicije je toliko uzeo maha da su odlučili da bar nekom drugom pokušaju nanijeti štetu", navodi se u reagovanju SD-a
14 komentar(a)
Socijaldemokrate logo, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate logo, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 28.01.2018. 15:32h

Socijaldemokratska Crna Gora saopštila je da "otužna koalicija partija u nestajanju" na, kako su naveli, providan i smiješan način "pokušava svojim podmetanjem da nanese štetu uglednom Berancu Naseru Gargoviću".

Iz SD-a su reagovali na tekst "Pređi kod nas i zaposlićemo ti ženu", u kojem je navedeno da je Gargović, član beranskog odbora SD i direktor Srednje stručne škole u Beranama nudio neimenovanom kandidatu za odbornika Socijaldemokratske partije (SDP) da se povuče sa izborne liste SDP-a i Demosa, obećavajući da će mu zauzvrat suprugu zaposliti u vrtiću ili Univerzitetskom centru.

"Otužnoj koaliciji partija u nestajanju ostale su samo "kafanske priče" kao posljednji trzaj pred konačni odlazak u političku prošlost. Postaje mučno gledati posljednje koprcanje partije čiji su "čuveni" manifest za okupljanje "progresivnih snaga" svi izignorisali, jasno im stavivši do znanja šta misle o njima i o demogoškim opservacijama njihovog pogubljenog lidera. Uvidjevši da im čak ni koalicija sklepana na brzinu ne može pomoći da preskoče cenzus u Beranama bave se klasičnim malograđanskim podmetačinama. Kompleks inferiornosti dvije partijice iz davljeničke koalicije je toliko uzeo maha da su odlučili da bar nekom drugom pokušaju nanijeti štetu", navodi se u reagovanju.

Dadaju da Socijaldemokrate nijesu krive "što ih više ne konstatuju ni njihovi saborci iz (malo)građanske opozicije i pored konstantnih javnih vapaja da ih barem pozovu na razgovor".

"Nismo mi krivi što je jednoj partiji, u ovoj davljeničkoj koaliciji kojoj nema spasa, pala podrška sa 11 na 1 mandat u Petnjici, sa 5 na 3 mandata na Cetinju, dok su u Tuzima i Mojkovcu izgubili parlamentarni status. Ovakva i slična jeftina podmetanja neće spriječiti njihov neminovni i definitivni krah na ovim i svim drugim izborima i naravno neće poremetiti nezaustavlji rast podrške Socijaldemokratama u Beranama, Ulcinju i ostalim gradovima Crne Gore".

Iz SD-a navode da se "na providan i smiješan način" pokušava nanijeti šteta Gargoviću.

"Koji je isključivo zahvaljujući svom ličnom i profesionalnom integritetu, obavljao najodgovornije dužnosti u prosvjeti i mnogo prije nego što su Socijaldemokarate osnovane i što je Damir Šehović izabran za ministra. Na njihovu žalost građani Berana odlično poznaju svakoga u svojoj sredini, a koliko vrijedi tužna družina imaće prilike da vide već sljedeće nedjelje", zaključuje se u reagovanju..

Bonus video: