"Mir je naša nacija": Bahaćenje Boškovića u Beranama primjer selektivne pravde

Kako navode, na fotografijama se vidi da su džipovi Predraga Boškovića nepropisno parkirani na trotoaru ispred kancelarija DPS-a

14155 pregleda 36 reakcija 37 komentar(a)
Detalj iz Berana, Foto: Koalicija Mir je naša nacija
Detalj iz Berana, Foto: Koalicija Mir je naša nacija

Iz koalicije "Mir je naša nacija", saopštili su da je "bahaćenje" ministra odbrane i funkcionera DPS-a, Predraga Boškovića primjer "selektivne pravde koja je gora od nepravde".

"Budući da je policija u Beranama danas maltretirala funkcionere i poslanike koalicije „Mir je naša nacija“, javnosti na uvid stavljamo fotografiju na kojoj se jasno vidi bahaćenje ministra odbrane i funkcionera DPS-a, Predraga Boškovića, i to upravo prilikom posjete Beranama", navodi se u saopštenju ove koalicije.

Kako navode, na fotografijama se vidi da su džipovi Predraga Boškovića nepropisno parkirani na trotoaru ispred kancelarija DPS-a.

"Zahtijevamo od Uprave policije da nam odgovori da li su napisali kazne za nepropisno parkiranje, odnosno, da li su zaustavljali i kontrolisali skupocjene džipove Predraga Boškovića? Jasno je da DPS eskadrilu i njihove džipove koji koštaju na stotine hiljada eura policija ne smije ni zaustaviti, ni kontrolisati, ni prekršajno kazniti, jer zakoni ove države ne važe za DPS funkcionere, dok se funkcioneri opozicije cjelodnevno prate i to u stopu", kazali su iz koalicije.

Kako dodaju, "ovo je gospodo autokrate selektivna pravda koja je gora od nepravde. Ovo su primjeri koji potvrđuju zašto ste planetarno poznati i priznati autokratski režim sa endemskom korupcijom. Ovo je dokaz da vama nije do saobraćaja već vam smeta Aleksa Bečić i slogan “Mir je naša nacija”. Smetaju vam poruke mira, pomirenja i zajedništva koje razaraju vaše redove". "Ipak, gospodo iz DPS-a, vaše vrijeme je prošlo. 30. avgusta Crna Gora postaje slobodna država u kojoj će zakoni važiti jednako za sve i u kojoj neće biti ni progonjenih ni prognatih. Postaje evropska i moderna država u kojoj će biti mjesta za sve i u kojoj će se svaki građanin osjećati sigurno. Zato je i slobodna Crna Gora naša nacija", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: