PzP: IRF privatna banka Aca Đukanovića, lopinjanju naroda je odzvonilo

"Posle 30.08. kad se postave pošteni tužiioci, moraće da objasni kako ie i zašto IRF odobravao kredite dužnicima Prve banke koji nijesu plaćali kredite", navodi se u odgovoru

9741 pregleda 15 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: PzP
Nebojša Medojević, Foto: PzP

Da pandemija panike koja je zahvatila DPS zbog suočavanja sa odlaskom sa vlasti više ne može da se sakrije. i da je"prostačko i uličarsko" reagovanje Investiciono-Razvojnog Fonda (IRF), najbolji dokaz da je kraj lopinjanju Demokratske partije socijalista (DPS) blizu, saopštili su iz PzP.

U saopštenju PzP-a se kaže kako oni znaju da je IRF privatna banka Aca Đukanovića bez čije saglasnosti se ne može odobriti nijedan kredit, "pa nas čudi ton ovog saopštenja jer vidimo da ga je neko pisao bez njegovog odobrenja".

"IRF je osnovan i zamišljen kao kasica prasica koju puni država i poreski obveznici, za finasiranje poslova Aca Đukanovića i njegovih partnera. Direktor IRF, i koji je to postao dodajući lopte i igrajuci basket sa Milom, i donošenjem hladne kisjele vode i lubenice, zaboravio da u funkcionisanju banke i platnog prometa ostaju tragovi. Posle 30.08. kad se postave pošteni tužiioci, moraće da objasni kako ie i zašto IRF odobravao kredite dužnicima Prve banke koji nijesu plaćali kredite"..

Objašnjava da, navodno, neko ko je uzeo kredit od Prve banke ne može da vrati kredit, Aco pozove direktora i onda IRF odobri kredit tom problematičnom dužniku Prve Banke, i "sada ovaj problematični dužnik Prve Banke postaje problematični dužnik IRF-a tj. države i poreskih obveznika. I to se ne može sakriti . Vidimo se posle 30.08. Sloboda je blizu. Lopinjanju ovog naroda i države je odzvonilo", zaključili su iz PzP-a.

Bonus video: