Volonterke Demokrata tvrde da ih je aktivista DPS-a vrijeđao i polivao vodom

One su zamilile policiju da ih obavijesti šta su uradili, kao i da im omoguće da "na normalan i miran način sprovedu kampanju za izbore u Budvi"

10429 pregleda 42 reakcija 41 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Volonterke izborne liste „Mir je naša nacija - Dragan Krapović“, Ana Bečić i Dana Vuković prijavile su danas budvanskoj policiji osobu koja ih je navodno vrijeđala i polila vodom sa terase stana u Golubovini. One su u prijavi navele da imaju saznanja da se radi o Boru Markoviću iz Nikšića, koji radi u kazinu hotela „Splendid“.

"U nedjelju oko 13.30 časova u naselju Golubovina, radile smo terensku kampanju od vrata do vrata za koaliciju "Mir je naša nacija - Dragan Krapović“. Tada smo pokucale na vrata na trećem spratu od stana. Otvorila nam je gospođa sa djecom, saslušala nas i kada je htjela da uzme materijal u ruke, naišao je njen suprug i otjerao nas riječima "odlazite odavde, nećemo ništa od vas“ i rekao džukele . Krenule smo dalje, kada je on izašao iz stana i nervozno uzeo materijal sa drugih vrata psujući nas“, navodi se u prijavi .

One su u policiji ispričale da su od njega prilikom posjete još jednom stanu doživjele manju verbalnu neprijatnost, nakon čega su krenule da izađu.

"Tada smo ispred zgrade zatekle pobacan materijal i kada smo se sagnule da ga pokupimo, na jednu od nas pala je veća količina vode. Pogledale smo gore i na terasi sa lavorom u rukama vidjeli tu osobu. Uputio nam je niz ružnih i uvredljivih riječi, sve vrijeme prozivajući Dragana Krapovića. Nastavio je sa uvredama, i govorio da smo mi krivi za svađe Crnogoraca i Srba i da zbog nas niko ne može da se izjasni koje je nacionalnosti. Bile smo u šoku, doživjele smo veliki stres i pozvale ga da izađe na terasu da ga snimimo, sve što je rekao. On nije izašao. Uspjele smo da napravimo fotografiju i iz kontakta sa prijateljima imamo saznanja da se radi o osobi po imenu Boro Marković iz nikšića, nastanjen u Budvi i po našim informacijamam radi u kazinu hotela "Splendid“, navodi se u prijavi .

One su zamilile policiju da ih obavijesti šta su uradili, kao i da im omoguće da "na normalan i miran način sprovedu kampanju za izbore u Budvi."

Bonus video: