Stanišić: Srcem se borimo za bolji život stanovnika Bečića

"Sjajan tim iz Demokratske Crne Gore će dati najbolje od sebe da Bečići konačno dobiju vrtić za naše mališane i da dobiju nova sportska igrališta na kojima će naša prijateljstva postati još čvršća" kazao je Stanišić

2706 pregleda 10 komentar(a)
Risto Stanišić, Foto: Koalicija Mir je naša nacija
Risto Stanišić, Foto: Koalicija Mir je naša nacija

Risto Stanišić, član Mladih Demokrata Budve uvjeren je da će Budva i Bečići ponovo postavi najljepše mjesto za život.

“Puno mi je srce kada mogu da Vam se obratim u ime pobjedničke liste Dragan Krapović „Budva je naša nacija“, i da Vam se zahvalim na ogromnoj podršci na koju svakodnevno nailazim.Vi, drage komšije, znate da se srcem borimo za bolji život stanovniika Bečića. Znate i sami da smo nekada bili potpuno zapostavljeni, prepušteni sebi i, našim dobrim komšijskim i prijateljskim odnosima, po kojima smo dobro poznati u Budvi”, naveo je Stanišić.

Kao momku koji je cijeli svoj život proveo u ovom mjestu, kako je kazao, drago mu je da starije kolege iz Demokrata Budve veliku pažnju poklanjaju upravo Bečićima.

“Dragan Krapović, Krsto Radović i sjajan tim iz Demokratske Crne Gore će dati najbolje od sebe da Bečići konačno dobiju vrtić za naše mališane i da dobiju nova sportska igrališta na kojima će naša prijateljstva postati još čvršća. Sa njima će se konačno završiti spajanje ulice koja vodi od Ivanovića do kružnog toka u Bečićima i time značajno poboljšati našu putnu povezanost. Pozivam Vas da zbog naše mladosti i budućnosti, zbog Vas i Vaše djece podržite našu listu kako bi Budva i Bečići ponovo postali najljepše mjesto za život. Jer, Bečići su u mom srcu, jer Budva je moja nacija”, zaključio je Stanišić.

Bonus video: