Đukanović: DPS već 30 godina garant mira i stabilnosti i ekonomskog i demokratskog prosperiteta

„Na nastupajućim generacijama je da očuvaju mukotrpno njegovane vrijednosti i ostvarene rezultate, a DPS će kao i do sada nastaviti sa aktivnostima koje će upravo mladima omogućiti što bolji i kvalitetniji život, obrazovanje i mogućnosti za mobilnost“, poručio je Đukanović

9385 pregleda 113 reakcija 96 komentar(a)
Đukanović, Foto: DPS
Đukanović, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) već 30 godina garant je mira i stabilnosti i ekonomskog i demokratskog prosperiteta, kazao je predsjednik te stranke Milo Đukanović, poručujući da nastupajuće generacije treba da očuvaju njegovane vrijednosti i ostvarene rezultate.

Iz DPS-a je saopšteno da je Đukanović, u okviru kampanje za predstojeće parlamentarne izbore, uručio članske karte za 50 mladih iz Berana, koji su donijeli odluku da nakon sticanja punoljetstva podrže tu partiju.

Đukanović je čestitao mladima koji su odlučili da političko opredjeljenje vežu za partiju koja je, kako je kazao, već 30 godina garant mira i stabilnosti, ekonomskog i demokratskog prosperiteta, kao i usvajanja evropskih i evroatlantskih vrijednosti.

foto: DPS

On je naveo je da se ponosi što je generacija kojoj pripada ostvarila velike uspjehe u razvoju Crne Gore, između ostalog obnovila državu mirnim putem.

„Na nastupajućim generacijama je da očuvaju mukotrpno njegovane vrijednosti i ostvarene rezultate, a DPS će kao i do sada nastaviti sa aktivnostima koje će upravo mladima omogućiti što bolji i kvalitetniji život, obrazovanje i mogućnosti za mobilnost“, poručio je Đukanović.

U tome će, kako je istakao, imati poseban senzibilitet za sjeverni region gdje će se pažnja posvetiti razvoju privrede i stvaranju novih radnih mjesta kako bi mladi imali priliku da komforno žive i rade.

Đukanović je naveo da je sve što DPS radi usmjereno na poboljšanje života građana i da tome posebno doprinose domaći i strani investitori.

foto: DPS

Kako je kazao, pored renomiranih stranih investitora, koji su već uložili više milijardi u Crnu Goru, ne smije se zanemariti ni doprinos domaćih preduzetnika.

Domaći preduzetnici, kako je dodao, sve proaktivnije rade na razvoju biznisa i stvaranju novih radnih mjesta, koristeći mehanizme koje im je izvršna vlast, koju dominantno čini DPS, stavila na raspolaganje.

Đukanović je ukazao na potrebu daljeg podsticaja reforme obrazovnog sistema za otvaranje sve produktivnijih kadrova koji će više biti okrenuti ka privatnom sektoru.

Bonus video: