Simović: Otvoreni razgovor sa vrijednim domaćinima najbolji put do dobrih i održivih rješenja

Na sastanku se razgovaralo o izazovima i odgovorima na izazove sa kojima se suočavaju proizvođači, ostvarenim rezultatima i brojnim razvojnim projektima. Razgovarano je i o brojnim infrastrukturnim potrebama, posebno u ruralnim područjima Opštine

2523 pregleda 2 komentar(a)
Foto: gov.me
Foto: gov.me

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Milutin Simović zajedno sa rukovodstvom Opštine Ulcinj na čelu sa predsjednikom Opštine Lorom Nrekićem, sastao se sa poljoprivrednicima Ulcinja.

„Neposredni i otvoreni razgovor sa vrijednim domaćinima uvijek je bio najbolji put do dobrih i održivih rješenja. To je bio naš princip do sada i biće i ubuduće“ kazao je Simović.

Na sastanku se razgovaralo o izazovima i odgovorima na izazove sa kojima se suočavaju proizvođači, ostvarenim rezultatima i brojnim razvojnim projektima. Razgovarano je i o brojnim infrastrukturnim potrebama, posebno u ruralnim područjima Opštine.

Simović je ukazao na razvojne šanse koje su otvorene kroz Treći paket Vladinih mjera, a posebno kroz Koncept brzih iskoraka u poljoprivredi i ribarstvu, kao i na izdašne mjere bespovratne podrške iz Agrobudžeta.

Bonus video: