SDP Kotor: Kotorani bićete žedni, a milione ćete platiti da bi se nalivala trava crnogorskih šeika

"Marionetska vlast u Kotoru će osušiti Kotor samo da bi crnogorski šeici mogli prodavati narodnu zemlju na Luštici"

4112 pregleda 27 reakcija 15 komentar(a)
SDP Kotor, Foto: SDP
SDP Kotor, Foto: SDP

Koliko treba biti bezobziran da bi pola grada Kotora – cijelu Dobrotu držao čitavo ljeto žednim, a danas glasao ugovor da Kotorani plate zalivanje golf trave za bjelosvjetske tajkune, saopšteno je danas iz Odborničkog kluba Socijaldemokratske partije (SDP) Kotor.

"Vi ćete Kotorani biti žedni i više nego ovo ljeto, a milione ćete platiti iz svog džepa da bi se nalivala trava crnogorskih šeika. Kolika je preša i strah da to kotorska vlast radi deset dana pred izbore, na sramotu svoju i milionsku štetu čitavog grada. Ovo je štetnije i bestidnije no ugovor sa Šarićevim narkokartelom prije decenije i pokazuje da ni grama stida više nema", ističe se u saopštenju Odborničkog kluba SDP Kotor.

Oni su dodali da će "marionetska vlast u Kotoru će osušiti Kotor samo da bi crnogorski šeici mogli prodavati narodnu zemlju na Luštici".

"SDP –dr Ivan Ilić – JAK KOTOR će učiniti ništavnim ovaj štetan ugovor za građane Kotora i Tivta odmah poslije izbora i naći načina da saučesnici u ovom zlodjelu odgovaraju. Da na Skupštini opštine Kotor ne bi opet falsifikovali glasanje odbornika SDP-a i brojali nas gdje nas nema kao nedavno, obavještavamo javnost da danas ni fizički ne možemo doći na sjednicu zato se ovako moramo obraćati gradu i Crnoj Gori", zaključuje se u saopštenju Odborničkog kluba SDP Kotor.

Bonus video: