"ZAVISE IM PRIVILEGIJE U TRI OPŠTINE"

DPS Berane: Demokrate se preporučuju "Truloj koaliciji" napadajući DPS

"Jasno je zašto Demagozi brane Trulu koaliciju i primitivno napadaju Demokratsku partiju socijalista: kao sigurni gubitnici na izborima, nadaju se da bi ih DF mogao uzeti u svoje naručje ..."
19 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 01.02.2019. 11:30h

Razumijemo Demokrate da im je lakše u Beranama da se bave DPS koja je u opoziciji već četiri godine, nego svojom političkom braćom i očevima, koji predstavljaju najgoru vlast koju je ovaj grad imao, saopšteno je iz DPS. 

"Da ih sa SNP i DF-om ne vezuje zajednički staž, porijeklo i ucjenjivačke koalicije od kojih im zavise privilegije u tri opštine,  primijetili bi da je nezaposlenost za vrijeme vlasti DPS u ovom gradu bila znatno niža nego sad, kao i da njihova politička braća u koaliciji „Zdravo Berane“, za ove četiri godine nijesu ništa uradila kako bi otvorila nova radna mjesta, pokrenula investicije i zaposlila ljude. Osim ako se u to ne računa onih 300 rođaka i prijatelja koje su ugurali u opštinske službe", navodi se u saopštenju.

Dodaju da o socijali pričaju pripadnici stranke čiji "poslanici kroz plate i naknade skoro milion eura uzeše od građana za nula radnih sati".

"Jasno je zašto Demagozi brane Trulu koaliciju i primitivno napadaju Demokratsku partiju socijalista: kao sigurni gubitnici na izborima, nadaju se da bi ih DF mogao uzeti u svoje naručje i onda svi tako zajedno da pokušaju da naprave vlast. Uzalud se ponižavate i štitite one koji su vas i vašeg lidera vrijeđali, jer ćete i vi i oni biti nakon 4. februara - ružna prošlost Berana", zaključuje se.