Marković: Političari danas skriveni iza crkvenih odora, jedino što opozicija ima je program blaćenja DPS

Marković je istakao da se istorija Bara podudara sa hiljadugodišnjom istorijom Crne Gore te da se multikulturalni karakter Crne Gore najbolje oslikava upravo u Baru

7694 pregleda 54 reakcija 46 komentar(a)
Marković, Foto: DPS
Marković, Foto: DPS

Političari su danas skriveni iza crkvenih odora, a molitvenici zamijenjeni političkim i ideološkim manifestima, saopštio je nosilac liste "Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović", Duško Marković tokom posjete Baru u sklopu kampanje za predstojeće parlamentarne izbore koji se održavaju 30. avgusta, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Činjenice i argumente bacili su pod noge, i umjesto njih na sto iznijeli podvale, medijsku hajku i lažnu propagandu. I ovoga puta, uzalud. Jer naši građani ne nasijedaju na medijske prljavštine", istakao je Marković.

Marković je istakao da se istorija Bara podudara sa hiljadugodišnjom istorijom Crne Gore te da se multikulturalni karakter Crne Gore najbolje oslikava upravo u Baru.

"Zbog toga nema dileme kome pripada Bar i šta će Barani odlučiti, odlučiće da pobijedi Crna Gora", kazao je Marković.

Marković
Markovićfoto: DPS

Marković je dodao da DPS nema konkurenciju ni u Baru, ni u Crnoj Gori.

"Jer su predstavnici naše partije svakog dana tu, sa građanima koji su tu da pitaju, podsjete na obećano i provjere naš rad. Sa druge strane opozicione lidere, posebno ove koji danas predvode izborne koalicije vidimo 15 dana u toku četiri godine, pa onda zadugo nigdje, osim na blagajni gdje se podiže nezarađena plata. I kako im vjerovati da će zastupati građane i raditi za njihovo bolje? Nikako, pa ni 30. avgusta", poručio je Marković.

Po njegovim riječima, DPS ima program razvoja i boljeg života, i za taj program, kako je kazao, odgovaraju pred građanima.

foto: DPS

"Jedino što, sa druge strane, opozicija ima je program blaćenja DPS-a i njenih lidera i u finalu, udar na Crnu Goru i njen poredak. Upravog zbog toga će, politika destrukcije i otpora Crnoj Gori i njenom napretku biti poražena na predstojećim izborima. U prethodnom mandatu unijeli su među nas sukobe i netrpeljivost, a u parlament uveli arenu i ring umjesto dijaloga. U kampanju za ove izbore oni kreću sa obilježjima druge države, a u agitaciju iz crkava i manastira. To ne pamti ni Crna Gora ni civilizovani svijet", rekao je Marković.

Marković je zaključio svoje izlaganje istakavši da je Crna Gora na vrijeme izabrala svoj put - evopski, razvojni i demokratski.

"Zbog koga smo zavrijedili poštovanje na međunarodnim adresama, i izgradili nasljeđe koje ostavljamo generacijama koje dolaze. Ovi izbori će potvrditi taj pravac, i otvoriti nove puteve razvoja i napretka. Zato, odlučno, u još jednu pobjedu. U stabilnost i budućnost", zaključio je Marković.

Bonus video: