Demokrate: Divanović poslat direktno od mafije da pokrade plate, zaduži građane i nastavi sa poharom

Oni podsjećaju da je opozicija "tokom cijelog mandata plate zaposlenima isplaćivala redovno, bez dana kašnjenja"

5746 pregleda 15 komentar(a)
"Budva je naša nacija", Foto: Mir je naša nacija
"Budva je naša nacija", Foto: Mir je naša nacija

Umjesto što se bavi konstruisanjem nebuloznih izjava poput one da opoziciju boli što su zaposleni primili plate, prvom čovjeku pendrek okupacione vlasti i čovjeku mafije, bilo bi bolje da podsjeti na svoje kriminalno postojanje i objasni zašto zaposleni u Budvi nekoliko mjeseci nijesu primali plate, kazali su iz Demokratske Crne Gore u reagovanju na izjavu Nikole Divanovića, koga je odbornička većina koju čine Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD), Crnogorska i nezavisni odbornik Stevan Džaković, izabrala za gradonačelnika Budve.

Divanović je ranije danas na sjednici Skupštine opštine Budva kazao da predstavnike opozicije u ovom gradu "boli što zaposleni primaju plate".

Kako se navodi u saopštenju Demokrata, "svima je jasno da je Divanović čovjek koji je poslat direktno od mafije da pokrade plate zaposlenima u Budvi, da zaduži građane Budve i da nastavi sa poharom koja je zaustavljena 2016. godine."

"Ali, od te namjere Divanoviću je ostalo samo da odbrojava dane u svojoj poslednjoj radnoj nedelji na poziciji pendrek okupacionog upravnika. Zaposleni dobro znaju da nisu primali platu dva odnosno tri mjeseca zbog produženog djelovanja organizovane kriminalne grupe u Budvi, a ne, nikako, opozicionim djelovanjem", kazali su iz Demokrata.

Oni podsjećaju da je opozicija "tokom cijelog mandata plate zaposlenima isplaćivala redovno, bez dana kašnjenja".

"Stoga je saopštenje Divanovića u kojem krivicu za neisplaćivane plate pokušava da prenese na opoziciju smiješno. I nije iznenađujuće kada je izrečeno od čovjeka koji vrata, umjesto kvakom, otvara pajserom", dodaje se.

Kako su istakli, "naknadno posipanje pepelom i isplaćivanje plata kad im vrijeme nije - 3 mjeseca nakon što je trebalo da budu isplaćene, neće pomoći ni Divanoviću, ni DPS-u, da se operu pred zaposlenima Opštine Budva".

"Zaposleni u Budvi neće zaboraviti agoniju kroz koju su prošli voljom DPS-a koji je, blokirajući Budvu, blokirao polovinu crnogorske privrede", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: