Krivokapić: Izbor jednostavan - vjera ili pare

Kandidatkinja za poslanicu Marina Jočić kazala je da istraživanja u ovom trenutku pokazuju da će opozicija pobijediti

12053 pregleda 141 reakcija 89 komentar(a)
Sa skupa u Danilovgradu, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore
Sa skupa u Danilovgradu, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore

Građani na predstojećim izborima imaju jednostavan izbor - vjera ili pare, poručio je nosilac liste koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić, navodeći da onaj ko se usudio da udari na svetinje mora otići u prošlost.

On je u Danilovgradu, gdje je koalicija koju predstavlja nastavila predizbornu kampanju, istakao da je „ovo trenutak za biti ili ne biti, sad ili nikad“.

„Jer nije u pitanju Zdravko Krivokapić, ni bilo koji drugi građanin Crne Gore, već naša Crkva i vjera, a onaj ko se usudio da udari na svetinje, taj mora da ode u prošlost“, poručio je Krivokapić.

“Mi Crnu Goru volimo srcem, a oni parama”, istakao je on.

Kandidatkinja za poslanicu Marina Jočić kazala je da istraživanja u ovom trenutku pokazuju da će opozicija pobijediti.

“Ono što je naš zadatak 30. avgusta, je da ta pobjeda bude ubjedljivija. Što bude pobjeda ubjedljivija, to će biti mirnija predaja vlasti”, istakla je ona.

Kandidat za poslanika Dragan Bojović poručio je da je zajednički zadatak svih da „štetočinsku vlast DPS-a pošalju u političku prošlost“.

„Ugrozili su nam slobodu, vjeru, egzistenciju, ime i prezime, istorijsku i duhovnu vertikalu. Ugrozili su nam sve sveto što su nam ostavili naši preci. Sada je na nas red da sačuvamo i spasimo Crnu Goru“, kazao je Bojović.

Prisutnima su se, kako je saopšteno, obratili i nosilac liste "Za budućnost Budve'' Marko Bato Carević, i kandidat za poslanika Dragan Ivanović.

Bonus video: