"Za budućnost Crne Gore": Represija ne može spriječiti poraz DPS-a

"Podsjećamo da policija nije reagovala kada je nedavno održana vožnja po Nikšiću u režiji pristalica vlasti, kada je nekih tridesetak automobila divljalo gradom, ali zato sprovodi represiju kada mirna auto-litija pokušava da dođe do Podgorice", kazali su iz ove koalicije

17453 pregleda 144 reakcija 42 komentar(a)
Sa blokade u Nikšiću, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore
Sa blokade u Nikšiću, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore

Danas je po ko zna koji put u posljednje vrijeme policija Crne Gore obrukala uniformu, pokazujući da nije narodna, nego da slijepo služi odlazećem diktatoru, saopštili su iz koalicije "Za budućnost Crne Gore" povodom blokade puteva.

Oni ističu da je blokada Kuča, Nikšića, Bara i drugih mjesta, samo zbog toga što je narod htio da se priključi auto-litiji u Podgorici, izraz je nemoći i straha, a ne snage režima.

"Da su ovako bili agilni kada su u pitanju kriminalci, Crna Gora bi bila pravna država, ali je vrh vlasti upravo pokrovitelj i zaštitnik kriminala i korupcije. Podsjećamo da policija nije reagovala kada je nedavno održana vožnja po Nikšiću u režiji pristalica vlasti, kada je nekih tridesetak automobila divljalo gradom, ali zato sprovodi represiju kada mirna auto-litija pokušava da dođe do Podgorice", kazali su iz ove koalicije.

Objašnjavaju da je današnji skup koalicije ,,Za budućnost Crne Gore'' u Kučima, održan je pod potpunom blokadom.

"Uzalud je! Represija ne može spriječiti poraz Demokratske partije socijalista (DPS), politika Mila Đukanovića ide u prošlost. I bolje je da usijane glave u režimu i policiji što prije prihvate realnost, kako bi se izbjegle bilo kakve nemile situacije. Ostavite narod na miru, dolaze promjene za budućnost Crne Gore", zaključili su.

Bonus video: