Marković: Poruka opozicije da su već dobili izbore je vapaj kukavice i gubitnika

Marković je poručio da je na narednim izborima izbor jednostavan, i da se na njima glasa za nezavisnu, slobodnu i prosperitetnu Crnu Goru

10413 pregleda 45 reakcija 35 komentar(a)
Marković u Pljevljima, Foto: DPS
Marković u Pljevljima, Foto: DPS

Poruka opozicije da su oni već dobili izbore, i prije nego što je počelo glasanje i da oni ovih dana brane izborni rezultat, zapravo samo vapaj kukavice i gubitnika, poručio je nosilac liste Demokratske partije socijalista “Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović” Duško Marković.

,,Zbog toga poštovani prijatelji hrabro na izbore, slobodno na izbore dajte glas onima za koje mislite da će vas najbolje voditi u naredne četiri godine. Dajte glas za Crnu Goru i njenu slobodu i njeno pravo da samostalno i slobodno odlučuje o svojoj sudbini, da sami kreiramo kakvu ćemo budućnost ostaviti narednim generacijama", kazao je Marković, koji je u sklopu kampanje za predstojeće parlamentarne izbore Opštinu Pljevlja.

Marković je, kako je saopšteno iz DPS-a, komentarišući novi Zakon o PIO naveo da je riječ o aktu koji garantuje stabilnost i sigurnost davanja i "novi kvalitetni model usklađivanja penzija i naravno, veće penzije u budućnosti".

,,Samo po novom modelu penzije će biti veće u prosjeku 11 odsto nego što su bile do sada.”

Marković je, dodaju iz DPS-a, istakao da je za tri i po godine Vlada uložila 20 miliona eura za podršku penzionerima, za zimnice, socijalne programe, za podršku domovima penzionera, ljetovanja i izgradnju objekata za smještaj.

,,Istovremeno smo za ove tri i po godine u Crnoj Gori izgradili 510 stanova za penzionere. Ja vam obećavam da ćemo u najkraćem roku nastaviti gradnju stambene zgrade u Pljevljima koja je započeta i da ćemo je u kratkom roku završiti i da će ona biti data na korišćenje penzionerima.”

Marković je poručio da je na narednim izborima izbor jednostavan, i da se na njima glasa za nezavisnu, slobodnu i prosperitetnu Crnu Goru.

,,Zaokružite broj 8 30. avgusta i poslije toga slavimo našu veličanstvenu pobjedu! Ne zbog nas nego zbog naše jedine zemlje Crne Gore", zaključio je on.

Bonus video: