"simbol DPS pohare"

SDP Cetinje: Brano Gvozdenović se ruga Cetinju i Cetinjanima

"Govoriti o 72 miliona ulaganja Cetinjanima nakon MACCOC-a, Marine Abramović, fabrike čokolade, solarnih panela, neizgrađene atletske staze, Ponora, Njegoševe, trga, Brosnana, Depardjea i zaduženja Cetinja od 38 miliona eura može samo neko ko, što bi Cetinjani kazali, nema prst obraza"

9786 pregleda 20 reakcija 13 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Branimir Brano Gvozdenović, simbol DPS pohare posjetio je Prijestonicu. I ne bi tu bilo ništa čudno da on i njegove partijske kolege nijesu pričale priču koja najviše liči na jeftine crtane filmove. Da li je moguće da ste do te mjere spremni da potcjenjujete Cetinje i Cetinjane, saopšteno je iz OO SDP Cetinje.

Kadnidat za poslanika DPS-a, Gvozdenović, posjetio je ranije Cetinje i tom prilikom kazao da je Vlada do danas uložila 72 miliona eura u crnogorsku prijestonicu.

"Sve vaše obmane i obećanja bi vam nekako i "progutali" ali ovakvo potcjenjivanje zdravog razuma nećemo i ne možemo. Pričati o 72 miliona eura ulaganja u Cetinje koje nema vode, koje nema kanalizaciju, iz kojeg svakog dana odseljavaju cijele porodice, u kojem je sve manje novorođenčadi i đaka prvaka je degutantno i sramno. Govoriti o 72 miliona ulaganja Cetinjanima nakon MACCOC-a, Marine Abramović, fabrike čokolade, solarnih panela, neizgrađene atletske staze, Ponora, Njegoševe, trga, Brosnana, Depardjea i zaduženja Cetinja od 38 miliona eura može samo neko ko, što bi Cetinjani kazali, nema prst obraza", navode iz SDP-a.

Oni smatraju da je Gvozdenović "glavni akter DPS obmana".

"A Cetinjanima, zbog vaše politike i obmana, ni najmanje nije do smijeha jer moraju da odu iz svog grada da bi imali posao i pristojan život. Zbog toga je priča o 72 miliona ulaganja u Cetinje grubo potcjenjivanje zdravog razuma i ruganje Cetinju i Cetinjanima", navode iz SDP-a.

Preporučujemo za Vas